Colectare deseuri Menajere Timis

Pop Expres

Colectare deseuri Menajere Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pop Expres - Colectare Deseuri Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Timis
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Timis

COLECTAREA SI TRANSPORTUL DESEURILOR SI MATERIALELOR

RECICLABILE

Colectarea si transportul deseurilor si a materialelor reciclabile reprezinta o componenta importanta in procesul de gestionare a deseurilor, desi aceasta este de cele mai multe ori sub- evaluata, ea reprezinta intre 60%-80% din costul total de gestionare a deseurilor si materialelor reciclabile, de aceea orice imbunatatire adusa acestei componente poate reduce mult acest cost. Pentru realizarea eficienta si organizarea optima a colectarii si a transportului deseurilor si materialelor reciclabile se vor avea in vedere anumite caracteristici de referinta.
Dintre acestea enumeram marimea zonei de colectare, structura economica a zonei, nivelul de trai al populatiei, conditiile urbanistice, cerintele clientilor, alegerea sistemului adecvat de colectare. Toate deseurile menajere ridicate sunt transportate la deponeul ecologic de la Ghizela.

 

Colectare, transport gunoi si deseuri menajere in Timisoara

 

O alta specializare a companiei este de colectarea si transport a deseurilor si gunoiului menajer la deponeul ecologic de la Ghizela. Colectam gunoi menajer din containere, containere colective sau saci de gunoi. De asemenea, putem colecta si deseuri de mari dimensiuni cum ar fi scandrui, canapele, deseuri mari din gradina etc...

 

Galerie foto