Colectare deseuri Medicale Timis

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Timisoara.


Descriere Colectare deseuri Medicale Timis

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.
Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.
  Oferim servicii de calitate in domeniul colectarii, transportului, depozitarii, reciclarii si eliminarii deseurilor periculoase si nepericuloase generate din activitatea agentilor economici, unitatilor sanitare, institutiilor, etc. Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii de colectare transport sterilizare si incinerarea deseurilor.
Centru colectare deseuri medicale Timis  Oferim spitalelor si farmaciilor din Timis posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.
  Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.
  Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.
  In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.
  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

Servicii

  Colectam deseuri medicale in Timisoara, Buzias, Ciacova, Deta, Lugoj, Sannicolau Mare precum si in restul judetului Timis.
  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.

  • Infectioase
  • Taietoare-intepatoare
  • Substante chimice
  • Revelatori, fixatori
  • Amalgam
  • Medicamente expirate
  • Teste de laborator
  • Medicamente de uz veterinar

Galerie foto