Colectare deseuri Medicale Giurgiu

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Giurgiu.


Descriere Colectare deseuri Medicale Giurgiu

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Centru colectare deseuri medicale Giurgiu

Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti.
  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale in Giurgiu, Izvoru, Bolintin Vale, Singureni precum si in restul judetului Giurgiu.
  Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Firma noastra ofera astfel de servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare.
  Deseurile infectioase sunt cele care au fost contaminate cu sange sau alte fluide biologice, precum si cu bacterii, virusuri, toxine sau paraziti. Gama de astfel de deseuri este destul de variata, insa echipele noastre sunt in masura sa le colecteze si sa le elimine, indiferent de natura lor.
  Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

Servicii

Colectarea, manipularea, transportul, eliminarea totala a deseurilor infectioase

  • colectare deseuri medicale
  • colectare deseuri farmaceutice
  • colectare deseuri spitalicesti
  • colectare deseuri veterinare
  • colectare cadavre animale

Galerie foto