Colectare deseuri Medicale Alba

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Alba reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Alba Iulia.


Descriere Colectare deseuri Medicale Alba

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Colectam deseuri medicale, deseuri farmaceutice, deseuri spitalicesti, deseuri veterinare in Aiud, Blaj, Sebes, Abrud, Campeni, Cugir, Teius, precum si in restul judetului Alba.

  Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania. 

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

  Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide.

  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

  Deseurile infectioase sunt cele care au fost contaminate cu sange sau alte fluide biologice, precum si cu bacterii, virusuri, toxine sau paraziti. Gama de astfel de deseuri este destul de variata, insa echipele noastre sunt in masura sa le colecteze si sa le elimine, indiferent de natura lor.
  Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

   Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv.

Produse si Servicii

Colectarea, manipularea, transportul, eliminarea totala a deseurilor infectioaseCentru colectare deseuri medicale Alba Iulia

  • colectare deseuri medicale
  • colectare deseuri farmaceutice
  • colectare deseuri spitalicesti
  • colectare deseuri veterinare
  • colectare cadavre animale

Galerie foto