Colectare deseuri Mase Plastice Vaslui

Colectare Deseuri Plastic Vaslui

Colectare deseuri Mase Plastice Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Plastic Vaslui - Colectare Deseuri Vaslui.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Mase Plastice Vaslui
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Vaslui


Colectare deseuri plastic PET Vaslui

Societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile de hartie si carton, deseuri mase plastice de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe toata raza judetului Vaslui si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. 

Colectam toata gama din deseuri din plastic : PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile. Special pentru nevoile dumneavoastra si ale companiei dumneavoastra, am gandit o noua gama de containere pentru depozitarea deseurilor reciclabile.

Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicatie din ce in ce mai importanta avand in vedere ca recipientele tip PET sunt introduse in tot mai multe tari, aplicatia produsului fiind foarte larga . In cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele sa ramana intregi si sa poata fi separate pe doua categorii: PET COLORAT si PET INCOLOR.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la noi.

Colectare, valorificare si transport deseuri plastic PET-uri

  • colectare deseuri plastice pet barlad vasluiColectare deseuri PP ( sezlonguri, mobilier, ladite fructe, galeti iaurt)
  • Colectare deseuri LDPE ( folie ambalaje, folie solar)
  • Colectare deseuri HDPE (navete, paleti, bidoane)
  • Colectare deseuri PET sortate sau nesortate, balotate sau vrac
  • Colectare deseuri PA, PMMA, POM,
  • Colectare deseuri PVC (termopan, baghete)
  • Colectare deseuri PS (umerase, pahare, cofraje oua)
  • Colectare deseuri ABS (mosoare industriale)