Colectare deseuri Feroase-Neferoase Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PACOS ECO COLECTARE SRL - Colectare Deseuri Ploiesti.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL
Colectare deseuri feroase-neferoase Prahova
0731.313.110 / 0726.731.273

  • CENTRU COLECTARE 1: Baicoi, Str. Paltinului, nr. 31
  • CENTRU COLECTARE 2: Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 340 D (iesirea spre Parc Industrial)

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

colectare deseuri feroase neferoase baicoi ploiestiPACOS ECO COLECTARE SRL ofera servicii de CONSULTANTA MEDIU, INDEPLINIRE OBIECTIVE conform lege 249/2015 si COLECTARE deseuri periculoase, nepericuloase si reciclabile. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2 (hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei.

Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

Colectarea deseurilor neferoase se realizeaza in mod direct, de la sursa generatoare de deseuri nemetalice sau, in mod indirect, prin colectarea deseurilor de la centrele de colectare mai mici. Rompet va sta la dispozitie cu servicii de debitare a deseurilor neferoase, colectarea si transportul acestora in cadrul centrelor proprii de colectare si depozitare sau valorificare a acestora.

Activitatea de reciclare a deseurilor neferoase, in mod special a aluminiului ofera solutii inteligente si practice vietii moderne, are multe proprietati care nu se altereaza prin transformarea sa intr-un produs: este usor, rezistent, nu rugineste, este un bun conducator de caldura si electricitate, este ductil si nu are miros.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la PACOS ECO COLECTARE SRL.

Colectare, valorificare, cantarire, transport deseuri feroase-neferoase

 Colectare deseuri feroase

  • Colectam deseuri de fier pregatit si nepregatit, tabla, sarma, spanul feros etc.

Colectare deseuri neferoase 

  • Colectam toata gama de deseuri neferoase: aluminiu, cupru, plumb, bronz, alama, inox, cat si spanul care rezulta din prelucrarea acestora. 

Pentru toate deseurile colectate asiguram intocmirea documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare.

CONSULTANTA DE MEDIU

  • OBTINEM AVIZE SI AUTORIZATII APM .
  • INDEPLINIM OBIECTIVE CONFORM LEGII 249/2015.
  • OFERIM CONSULTANTA PRIVIND GESTIONAREA DESEURILOR.

DE CE CONSULTANTA DE MEDIU?

  • ZERO AMENZI LA GARDA DE MEDIU!
  • REDUCETI SEMNIFICATIV COSTURILE!
  • TIMP CASTIGAT PENTRU CRESTEREA AFACERII.

oferte speciale

colectare_reciclare_ploiesti

Galerie foto