Colectare deseuri Mase Plastice Neamt

VALCOST RECYCLE SRL

Colectare deseuri Mase Plastice Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre VALCOST RECYCLE SRL - Colectare Deseuri Candesti.


Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Neamt

  VALCOST RECYCLE SRL are ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate. Achizitionam mai multe tipuri de deseuri reciclabile: hartie si carton, mase plastice, doze de aluminiu, sticla. Asiguram transportul la domiciliul clientului, pretul se poate negocia, iar plata se face pe baza unei adeverinte de primire si plata. Reducem cantitatea de deseuri depozitate si contribuim la protectia mediului inconjurator.
  Societatea detine autoutilitare speciale cu care vine in ajutorul clientilor, asigurandu-le transportul deseurilor de la domiciliu pana la punctele de lucru, precum si incarcarea si descarcarea acestora. Seriozitatea noastra, precum si profesionalismul de care am dam dovada, nu ne permite sa dezamagim clientii.

  Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. VALCOST RECYCLE SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

  Reciclarea este un proces de tranformare al deseurilor in produse noi prevenind risipa de materiale potential utile, reducerea consumului de materii prime proaspete, reducerea consumului de energie, poluarea aerului (prin incinerare) si poluarea apei (prin deversare) prin reducerea nevoii de eliminare a "deseurilor conventionale", si reducerea gazelor cu efect de sera ca urmare a productie de plastic.

  Initiem actiuni de constientizare si motivare pentru o reciclare corecta, astfel incat valoarea pe care o au deseurile sa nu se piarda, ci sa fie transformata ecologic in materii prime secundare.

Produse si Servicii

Colectam deseuri de hartie si cartonColectare Deseuri Hartie Carton Neamt

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Colectare Deseuri Mase Plastice NeamtColectam deseuri mase plastice

  • HDPE, ABS, LDPE, PE, PP, PVC, PET,
  • navete, lazi plastic, dopuri, bidoane,
  • deseuri folie, pungi din plastic, macinaturi

Colectare doze de aluminiu
Colectare deseuri din sticla

                                    Colectare Doze Aluminiu NeamtColectare Deseuri Sticla Neamt

Galerie foto