Colectare deseuri Mase Plastice Neamt

Colectare deseuri plastic Neamt

Colectare deseuri Mase Plastice Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri plastic Neamt - Colectare Deseuri Candesti.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Mase Plastice Neamt
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Neamt

Colectare deseuri plastic, pet-uri, hartie/carton Neamt

  Societatea noastra are ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate. Achizitionam mai multe tipuri de deseuri reciclabile: hartie si carton, mase plastice, doze de aluminiu, sticla. Asiguram transportul la domiciliul clientului, pretul se poate negocia, iar plata se face pe baza unei adeverinte de primire si plata. Reducem cantitatea de deseuri depozitate si contribuim la protectia mediului inconjurator.
  Societatea detine autoutilitare speciale cu care vine in ajutorul clientilor, asigurandu-le transportul deseurilor de la domiciliu pana la punctele de lucru, precum si incarcarea si descarcarea acestora. Seriozitatea noastra, precum si profesionalismul de care am dam dovada, nu ne permite sa dezamagim clientii.

colectare deseuri plastice pet neamt

  colectare deseuri plastice pet neamtUna din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Firma noastra se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

  Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicatie din ce in ce mai importanta avand in vedere ca recipientele tip PET sunt introduse in tot mai multe tari, aplicatia produsului fiind foarte larga . In cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele sa ramana intregi si sa poata fi separate pe doua categorii: PET COLORAT si PET INCOLOR.

  Deseurile din plastic au potential nedegradabil au generat studii care au demonstrat ca acestea aruncate pur si simplu in mediul terestru, este degradabil intr-un timp foarte indelungat de timp, de ordinul secolelor sau chiar al mileniilor, in functie de forma si tipul deseurilor din plastic.

Colectare, valorificare si transport deseuri reciclabile

Colectam deseuri de hartie si cartonColectare Deseuri Hartie Carton Neamt

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Colectare Deseuri Mase Plastice NeamtColectam deseuri mase plastice

  • HDPE, ABS, LDPE, PE, PP, PVC, PET,
  • navete, lazi plastic, dopuri, bidoane,
  • deseuri folie, pungi din plastic, macinaturi

Colectare doze de aluminiu
Colectare deseuri din sticla

                                    Colectare Doze Aluminiu NeamtColectare Deseuri Sticla Neamt

Galerie foto