Colectare deseuri Mase Plastice Ilfov

LION RECYCLE

Colectare deseuri Mase Plastice Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LION RECYCLE - Colectare Deseuri Ilfov.


Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Ilfov

LION RECYCLE
Colectare deseuri reciclabile: plastic, pet-uri, folie, hartie si carton Bucuresti - Ilfov
0770.489.065

colectare-deseuri-plastic-ilfov-bucurestiLION Recycle este un centru autorizat pentru servicii de colectare si reciclare deseuri din plastic, dar si pentru deseurile din hartie si carton pe raza judetului Ilfov - Bucuresti in vederea reciclarii acestora, transportul fiind efectuat in siguranta cu autospeciale autorizate.

Colectam selectiv si, implicit, reciclam doar 5% din intreaga cantitate de deseuri din plastic pe care o producem. Plasticul provine din tot ce consumam. Si desi acum este privit de catre ecologisti ca un veritabil inamic, odinioara plasticul era un material multi-valent, relativ ieftin de produs si usor de integrat in procesul de confectionare a diverselor materiale: de la vase si ustensile de gatit, pana la jucarii, decoratiuni, cutii de medicamente, ambalaje usor de transportat, rechizite si accesorii.

Polietilen tereftalatul (PET) este cel mai utilizat material la nivel mondial pentru fabricarea sticlelor de apa si bauturi racoritoare, fiind utilizat datorita proprietatiilor excelente precum rezistenta la rupere si greutatea foarte scazuta a recipientelor.

colectare-deseuri-plastic-pet-uri

Deseurile din plastic au potential nedegradabil, demonstrat prin studii si experimente ca acestea, aruncate pur si simplu in mediul terestru, este degradabil intr-un timp foarte indelungat de timp, de ordinul secolelor sau chiar al mileniilor, in functie de forma si tipul deseurilor din plastic.

Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicatie din ce in ce mai importanta avand in vedere ca recipientele tip PET sunt introduse in tot mai multe tari, aplicatia produsului fiind foarte larga . In cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele sa ramana intregi si sa poata fi separate pe doua categorii: PET COLORAT si PET INCOLOR.

Noi dorim sa modificam traseul obisnuit al PET-urilor de la consumator la gunoi, groapa de gunoi, selectare, spalare, maruntire, reciclator. Vrem ca PET-urile sa aiba un drum direct de la consumator la reciclator, generand nu doar o importanta economie de timp, spatiu si cheltuieli de transport, dar si un mare beneficiu pentru mediu: eliminarea PET-urilor din peisaj.

Colectare, transport, sortare si valorificare deseuri din plastic

colectare plastic pet ilfov

  • deseuri din diferite materiale plastice, vidate de continut si balotate
  • materiale plastice - PET, HDPE, PE, PVC, PP, PS
  • bidoane, sticle si flacoane din plastic
  • cutii, lazi si folii din plastic
  • alte obiecte din plastic

Galerie foto