Colectare deseuri Mase Plastice Galati

ECO WORLD PRODUCTION

Colectare deseuri Mase Plastice Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECO WORLD PRODUCTION - Colectare Deseuri Galati.


Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Galati

ECO WORLD PRODUCTION
Colectare deseuri mase plastice Galati
0731.831.476

  colectare deseuri plastic galatiS.C. ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 T/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.
    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.
    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. 
    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.
    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
     Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 

 Colectare deseuri mase plastice Galati Plasticul a generat in ultimele decenii la fel de multe minuni, pe cat a generat polemici. Un material minune, maleabil, destul de rezistent si ieftin, plasticul a captat atentia fiecarui domeniu in parte, iar in scurt timp tot mai multe industrii au ajuns sa se bazeze pe acesta, de la cele de consum, care folosesc plasticul pe post de ambalaj, pana la cele de masa, care il folosesc ca material de constructie, sub diferite forme.
  Principalele probleme legate de deseurile din plastic au pornit de la dilema modului in care acesta nu poate fi degradat prin mijloace naturale. Faptul ca deseurile din plastic au potential nedegradabil au generat studii, care au demonstrat, cu cifre, statistici si experimente, ca acesta, aruncat pur si simplu in mediul terestru, este degradabil intr-un timp foarte indelungat de timp, de ordinul secolelor sau chiar al mileniilor, in functie de forma si tipul deseurilor din plastic.    

                Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.                     
Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Produse si Servicii

Deseuri mase plastice (PET, HDPE, LDPE, PP, PC, ABS, etc);

  • PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)Colectare deseuri mase plastice Galati
  • PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri,etc.
  • LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente,etc.
  • PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar,etc.
  • HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine,carne, navete bauturi, bidoane, butoaie,etc.
  • PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.
  • PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon,etc.,PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto, PMMA – plexiglas

Galerie foto