Colectare deseuri Mase Plastice Cluj

DIREN EXIM SRL

Colectare deseuri Mase Plastice Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DIREN EXIM SRL - Colectare Deseuri Cluj-Napoca.


Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Cluj

DIREN EXIM SRL
Colectare deseuri deseuri mase plastice: PET, PVC, PS, ABS, HDPE, folie stretch Cluj
0743.555.707

Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca

DEPOZIT PRINCIPAL - Colectare si reciclare

Hala 6, Strada Oașului 293, Cluj-Napoca

Program
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00

Colectare selectiva

Calea Baciului 25, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Colectare selectiva

Strada Salcâmului 5-7, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Protectia datelor cu caracter personal – GDPR

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare si se aplica direct in toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, cunoscut si ca GDPR (General Data Protection Regulation).

Regulamentul (UE) 679/2016, in conformitate cu dispozitiile art. 2 alin. (1) din acesta, se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal, efectuata total sau partial prin mijloace automatizate, precum si prelucrarii prin alte mijloace decat cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenta a datelor sau care sunt destinate sa faca parte dintr-un sistem de evidenta a datelor.

In calitatea sa de operator de date cu caracter personal, SC DIREN EXIM SRL respecta dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor care privesc in mod direct sau indirect datele cu caracter personal si care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

 DIREN EXIM, societate cu sediul central in Cluj-Napoca, are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor din lemn, de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice, deseuri feroase si neferoase, acumulatori uzati, deseuri electronice si electrocasnice de la persoane juridice si fizice. Colectarea se face prin puncte de colectare sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori.
Avem conditii sa reciclam si alte tipuri de ambalaje sau materiale reciclabile, in functie de cererea de pe piata romaneasca sau europeana.

Reciclare mase plastice - colectare, macinare, valorificare si vanzare

Colectare deseuri mase plastice ClujDIREN EXIM colecteaza aproape toate deseurile din mase plastice reciclabile, in special polimeri ce se pot recicla si refolosi ca materie prima in industrie. Acestea se regasesc mai frecvent sub urmatoarele forme:

  • Navete de sticle, HDPE
  • Mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie
  • Mese, scaune, role, galeti, paleti sub 25 kg, ladite de fructe
  • Deseuri PVC termopane (resturi), tevi, lambriuri
  • Folie transparenta/colorata stretch bax/impachetat

Aceste mase plastice reciclabile se intalnesc si sub diverse denumiri tehnice: PE (polietilena), PP (polipropilena), PA (poliamida), PC (policarbonat), HDPE (polietilena de inalta densitate, sau PEID), ABS, PS (polistiren), PMMA (plexiglas, sau stiplex), PVC (policlorura de vinil).
Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati.
Masele plastice se preiau la punctele noastre de colectare, precizate in harta de la contact sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice,si se realizeaza cu masinile firmei noastre, pentru o cantitate mai mare de 200kg / transport. Daca nu se ajunge la aceasta cantitate, se pot prelua si alte tipuri de deseuri ca: folie, PET, hartie-carton, fier vechi , neferoase, pentru a eficientiza transportul.
Masele plastice nu pot fi preluate daca nu sunt selectate pe tipuri si nu trebuie sa contina impuritati: pamant, fier, cauciuc, uleiuri, vaselina etc.

Persoane fizice

Procesul de colectare a deseurilor de la persoane fizice:

  • Se cantareste marfa , pe sortimente, se intocmeste o adeverinta de predare-primire in doua exemplare. In adeverinta sunt trecute toate datele de identificare a vanzatorului, precum si cantitatile de deseuri preluate, pretul, valorile si suma finala.Aceasta se semneaza atat de cel care preda marfa cat si de catre primitor.
  • Pretul - Se achita pe loc contravaloarea deseurilor predate.

Pentru cantitati lunare mai mari, preturile se pot negocia, cu fiecare client.

Persoane juridice

Incheiem contracte de colectare cu societati care produc deseuri reciclabile sau introduc deseuri de ambalaje pe piata, pentru valorificarea si reciclarea lor, pentru ca acestea sa isi indeplineasca obiectivele anuale de colectare, in vederea reciclarii, conform HG 621/2005.

Exista posibilitatea ca unele din societatile cu care colaboram sa transporte marfa la depozitul nostru de pe str. Oasului nr. 293, situatie in care nu se pune nici o conditie asupra cantitatii de marfa predata.

Societatile cu care colaboram pot face factura sau aviz de insotirea marfii, iar plata se face prin O.P. sau cu chitanta, pe loc sau la sfarsitul lunii, in functie de negocierea dintre parti.

Valorificare si vanzare

DIREN Exim valorifica deseurile colectate de la persoane fizice si juridice. Toate deseurile sunt selectate prin sortare manuala, pe tipuri, sortimente, culori, compozitie. Apoi sunt presate in baloti sau macinate, sunt depozitate si incarcate pentru a fi trimise la reciclatori sau utilizatorii finali ca material secundar in procesul de productie, sau ca materii prime in industrie.
Societatea noastra asigura incarcarea acestor deseuri atent selectate in masinile de transport, intocmeste documentele incarcare-descarcare pentru deseuri nepericuloase, de expeditie si transport.

Macinare mase plastice Clujmacinare mase plastice cluj

DIREN EXIM ofera servicii de macinare a maselor plastice.

Masele plastice trebuie sa fie selectate pe tipuri si nu trebuie sa contina impuritati: pamant, fier, cauciuc, uleiuri, vaselina etc.

Masele plastice ce pot fi macinate se intalnesc si sub diverse denumiri tehnice: PE (polietilena), PP (polipropilena), PA (poliamida), PC (policarbonat), HDPE (polietilena de inalta densitate sau PEID), ABS, PS (polistiren), PMMA ( plexiglas, sau stiplex), PVC (policlorura de vinil).

Ele vor fi macinate pe compozitie si culori. Se pot maxina si in amestec de culori, dar nu si de compozitie. Masina de macinat are o capacitate medie de macinare.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Galerie foto