Colectare deseuri Mase Plastice Caras-Severin

PLASTIC RECICLARE GRUP SRL

Colectare deseuri Mase Plastice Caras-Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PLASTIC RECICLARE GRUP SRL - Colectare Deseuri Resita.


Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Caras-Severin

PLASTIC RECICLARE GRUP SRL
Colectare deseuri mase plastice Caras-severin
0723.259.354

 Serviciile de colectare a deseurilor de la domiciliu, se executa DOAR in cazul cantitatilor mari.

  PLASTIC RECICLARE GRUP SRL are ca domeniu de activitate achizitionarea deseurilor din materiale plastice din Bucuresti si din tara, sortarea si prelucrarea acestora si comercializarea acestora pentru producatorii din domeniu. Compania a devenit cunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

colectare deseuri plastice caras-severin

  PLASTIC RECICLARE GRUP SRL realizează colectarea deseurilor de mase plastice prin achizitionarea directa de la agentii economici generatori de deseu, precum si de la societatile ecologice de salubrizare a materialelor plastice postconsum.

  Avand ca prioritate satisfactia clientilor, punem accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, verificand constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.
  Activitatea de reciclare a maselor plastice si a diferitelor tipuri de plastic reprezinta cea mai mare provocare in realizarea economica pentru o reciclare viabila.

  Daca sunteti interesati sa vindeti sau sa cumparati materii prime reciclabile, ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de comanda online.
  Preturile sunt negociabile in functie de calitatea si cantitatea deseurilor.

Colectare, valorificare si transport deseuri plastice

Colectare deseuri mase plastice resita

  • deseu PE (polietilena): navete, teava, paleti, flacoane, folie ambalaj, pubele/containere pentru deseu menajer, blistere, diferite piese, rebuturi din industrie
  • deseu PP: ladite pentru fructe, galeti, mobilier de gradina, conuri, mosoare, blistere, diferite deseuri de productie
  • deseu PS: diverse piese din industria prelucratoare, tavite, iungi alimentare, pungi pentru lazi/cutii haine.
  • deseu PA: culee injectie, role, piese din domeniu energiei
  • deseu PVC: teava, profil geam termopan, blistere, diferete piese din industrie
  • deseu PET: flacoane pentru bauturi: suc, apa, bere
  • deseu HDPE

Galerie foto