Colectare deseuri Mase Plastice Bihor

ECOLECT SERV

Colectare deseuri Mase Plastice Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECOLECT SERV - Colectare Deseuri Oradea.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Mase Plastice Bihor
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Bihor


Colectare deseuri plastic Bihor

Colectam deseuri doar de la persoane juridice.

colectare deseuri plastic bihor este o societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile de hartie si carton, deseuri mase plastice de diferite compozitii si dimensiuni. Ne adresam tuturor clientilor care au nevoie de serviciile noastre in special din domeniul medical, farmaceutic, veterinar, rafinarii, industria agricola , industria de automotive, industria textila, industria de incaltaminte, industria chimica.

Colectam toata gama din deseuri din plastic : PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile.

Societatea noastra respecta cu strictete toate prevederile legale, astfel colectarea deşeurilor se va efectua cu autoutilitare specializate care indeplinesc conditiile de transport ADR, acestea facand transportul direct de la generator spre eliminare finala, care va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica conditie esentiala pentru eliminare finala.

colectare deseuri plastic bihorEcolect Serv SRL detine un parc auto format din:

- Autoutilitare cu capacitate de 3.5 tone, dotate cu instalatie frigorifica si autoutilitare cu prelata de 3.5, 7.5, 12, 22 tone dotate cu lift hidraulic.

- Autoutilitare speciale de vidanjare cu capacitati de incarcare de 10m3 respectiv 11m3, autoutilitara transport vehicule, autoutilitara cu macara capacitate 7.5 tone si autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

colectare deseuri plastic bihorReciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicatie din ce in ce mai importanta avand in vedere ca recipientele tip PET sunt introduse in tot mai multe tari, aplicatia produsului fiind foarte larga . In cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele sa ramana intregi si sa poata fi separate pe doua categorii: PET COLORAT si PET INCOLOR.

Deseurile din plastic au potential nedegradabil au generat studii care au demonstrat ca acestea aruncate pur si simplu in mediul terestru, este degradabil intr-un timp foarte indelungat de timp, de ordinul secolelor sau chiar al mileniilor, in functie de forma si tipul deseurilor din plastic.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la ECOLECT SERV.

Produse si Servicii

Colectare si valorificare deseuri mase plasticepet-plastic-oradea.jpg

  • PET (polietilen tereftalat)
  • HDPE (polietilena de inalta densitate)
  • PVC (policlorura de vinilin)
  • LDPE (polietilena de joasa densitate)
  • PP (polipropilena)
  • PS (polistiren)
  • navete, lazi plastic, folie ambalaj, galeti, bidoane
  • tocatura de polietilena (PE) si (PP)

Galerie foto