Colectare deseuri Mase Plastice Bacau

SC BAMIROM GRUP SRL

Colectare deseuri Mase Plastice Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC BAMIROM GRUP SRL - Colectare Deseuri Bacau.


Descriere Colectare deseuri Mase Plastice Bacau

SC BAMIROM GRUP SRL
Colectare deseuri plastic Bacau
0761.782.686 / 0766.253.591

Despre Noi

  colectare deseuri plastic folie bacauSC BAMIROM GRUP SRL are ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate. Achizitionam mai multe tipuri de deseuri reciclabile: hartie si carton, mase plastice, doze de aluminiu, sticla. Asiguram transportul la domiciliul clientului, pretul se poate negocia, iar plata se face pe baza unei adeverinte de primire si plata. Reducem cantitatea de deseuri depozitate si contribuim la protectia mediului inconjurator.

  Societatea detine autoutilitare speciale cu care vine in ajutorul clientilor, asigurandu-le transportul deseurilor de la domiciliu pana la punctele de lucru, precum si incarcarea si descarcarea acestora. Seriozitatea noastra, precum si profesionalismul de care am dam dovada, nu ne permite sa dezamagim clientii.

  Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Firma noastra se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

  Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicatie din ce in ce mai importanta avand in vedere ca recipientele tip PET sunt introduse in tot mai multe tari, aplicatia produsului fiind foarte larga . In cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele sa ramana intregi si sa poata fi separate pe doua categorii: PET COLORAT si PET INCOLOR.

  Deseurile din plastic au potential nedegradabil au generat studii care au demonstrat ca acestea aruncate pur si simplu in mediul terestru, este degradabil intr-un timp foarte indelungat de timp, de ordinul secolelor sau chiar al mileniilor, in functie de forma si tipul deseurilor din plastic.

Colectare, valorificare si transport deseuri reciclabile

Colectare si valorificare deseuri mase plastice

colectare deseuri plastic albaPrincipalele tipuri de mase plastice colectate sunt:

  • Deseuri PET

Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicatie din ce in ce mai importanta avand in vedere ca recipientele tip PET sunt introduse in tot mai multe tari, aplicatia produsului fiind foarte larga . In cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele sa ramana intregi 

si sa poata fi separate pe doua categorii: PET COLORAT si PET INCOLOR.

  • Polietilena de mare (inalta) densitate HDPEcolectare deseuri plastic alba

Acest material se foloseste in special la inbutelierea de cosmetice, sampon, detergent lichid pentru vesela si lenjerie, inalbitor, recipiente iaurt si margarina, cutii cereale, carne, navete, pungi, saci si sacose.

  • Deseuri PVC - Policlorura de vinil
  • Deseuri LDPE

- Polietilena de mica (joasa) densitate
- Pungi alimentare , pungi pentru lazi/cutii haine.

  • Deseuri PP - Polopropilena
  • Deseuri PS - Polistiren

Galerie foto