Colectare deseuri Hartie si Carton Timis

ECOLECT SERV

Colectare deseuri Hartie si Carton Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECOLECT SERV - Colectare Deseuri Timisoara.


Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Timis

ECOLECT SERV SRL
Colectare deseuri hartie, carton, industriale Arad  - Timis
0730.235.706

Colectam deseuri doar de la persoane juridice.

colectare-deseuri-arad

colectare deseuri hartie carton aradECOLECT SERV este o societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile de hartie si carton, deseuri mase plastice de diferite compozitii si dimensiuni. Ne adresam tuturor clientilor care au nevoie de serviciile noastre in special din domeniul medical, farmaceutic, veterinar, rafinarii, industria agricola , industria de automotive, industria textila, industria de incaltaminte, industria chimica.

Societatea noastra respecta cu strictete toate prevederile legale, astfel colectarea deşeurilor se va efectua cu autoutilitare specializate care indeplinesc conditiile de transport ADR, acestea facand transportul direct de la generator spre eliminare finala, care va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica conditie esentiala pentru eliminare finala.

colectare deseuri hartie carton aradEcolect Serv SRL detine un parc auto format din:

- Autoutilitare cu capacitate de 3.5 tone, dotate cu instalatie frigorifica si autoutilitare cu prelata de 3.5, 7.5, 12, 22 tone dotate cu lift hidraulic.

- Autoutilitare speciale de vidanjare cu capacitati de incarcare de 10m3 respectiv 11m3, autoutilitara transport vehicule, autoutilitara cu macara capacitate 7.5 tone si autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

colectare deseuri hartie carton arad

Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Hartia nu poate fi reciclata la infinit, spre deosebire de alte materiale reciclabile. Dupa mai multe reutilizari fibrele devin prea slabe si scurte pentru a mai putea fi folosite. De aceea, fibrele noi sunt de obicei amestecate cu fibre reciclate atunci cand sunt fabricate produse noi din hartie. Astfel, cutiile de carton sunt, de obicei, un amestec de cantitati egale de fibre reciclate si fibre noi.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la

Produse si Servicii

Colectam deseuri de hartie si cartoncolectare deseuri hartie carton arad

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive, cutii carton, documente
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Coletarea deseurilor de hartie se poate face vrac sau balotat.

Galerie foto