Colectare deseuri Feroase-Neferoase Giurgiu

CENTRU DE COLECTARE FIER VECHI

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CENTRU DE COLECTARE FIER VECHI - Colectare Deseuri Giurgiu.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Giurgiu

CENTRU DE COLECTARE FIER VECHI GIURGIU
Colectare - Transport - Valorificare Deseuri Feroase si Neferoase Giurgiu
0720.302.505

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 17:00

Despre Noi


colectare-fiervechi-constantaSuntem un centru autorizat pentru 
colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile feroase/neferoase, deseuri fier vechi. Deseurile pot fi aduse la centrul nostru din localitatea Hotarele sau va putem asigura transport. Activam pe raza judetului Giurgiu si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. 

Ambalajele din metal sunt de doua categorii: ambalaje din aluminu si ambalaje din otel. Aluminul este cel mai reciclat deseu, el putand fi reciclat la nesfarsit fara a-si pierde din calitati. Otelul ca si aluminiul, poate fi reciclat fara a-si pierde din calitati. Cu energia necesara pentru a obtine o cutie de otel noua se pot fabrica 4 cutii de otel reciclat.

colectareferoaseneferoaseconstanta_275Majoritatea ambalajelor din aluminiu o reperezinta cutiile din aluminiu pentru bauturi. Alte produse din aluminiu care se pot recicla sunt folia de aluminiu curata, tavile curate de prajituri, componentele detasabile din echipamentul sau mobilierul de bucatarie. Din recipientele de bauturi din aluminiu (doze de aluminiu) se realizeaza noi produse cu aceeasi destinatie si cu un consum energetic incomparabil mai mic.

Deseurile metalice neferoase reprezinta deseurile care nu contin cantitati mari de fier. Poate fi vorba de metale de baza, precum aluminiul, cuprul, plumbul, nichelul, zincul, de aliaje, cum ar fi alama si de altele asemanatoare, sau de amestecuri de metale, care pot sa contina metale pretioase precum argintul, aurul, platina sau chiar metale rare.

Recicland ambalajele metalice econimisim in principal energia necesara pentru producerea acestor metale direct din minereuri. Ex: deseuri de aluminiu - 92%, deseuri de cupru - 90%, deseuri feroase - 56%.

Servicii de colectare si transport gratuit pentru cantitati mari

Colectam deseuri feroase precum:colectare fier vechi, aluminiu, cupru drobeta, deseuri feroase neferoase drobeta

  • deseuri fier vechi
  • ambalaje metalice
  • otel, inox, fonta
  • baloturi de tabla subtire din otel

Colectam deseuri neferoase precum:

  • aluminiu - doze aluminiu, folii, benzi, table, placi, sarme, bare, suruburi, fitinguri, constructii metalice, radiatoare, rezervoare, caroserii, carcase pentru electromotoare, span aluminiu
  • duraluminiu (Al-Cu) - profile laminate, sarma, tabla, bare pentru structuri de rezistenta
  • cupru, alame (Cu+Zn) - armaturi, piulite, tevi, profile, sarma de cupru, cabluri cupru, span cupru
  • alama, tabla de alama
  • bronz (Cu-Sn) - manere usi, robinete - armaturi, tabla, benzi, bare, sarma
  • plumb, zinc, nichel

 

 

 

Galerie foto