Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Timis

Colectare deseuri electrice DEEE Timisoara

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri electrice DEEE Timisoara - Colectare Deseuri Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Timis
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Timis

Companie cu capital romanesc ce asigura servicii ecologice si prelucrare deseuri electrice si electronice, deseuri de mase plastice, deseuri hartie si carton.

  Fiind interesati de o permanenta imbunatatire si extindere a serviciilor oferite, se axeaza pe identificarea si furnizarea de servicii integrate de gestionare a deseurilor astfel incat, impreuna cu colaboratorii nostrii, sa gasim solutia optima de reciclare.

  Deseurile DEEE au in compozitie substante deosebit de periculoase pentru mediu si sanatate: mercur, plumb, candmiu, crom, brom, substante halogene precum CFC (cloro-fluoro-carbon, responsabil pentru diminuarea stratului de ozon). De asemenea, majoritatea sunt constituite din componente ce contin materiale ce pot fi recuperate si reintroduse in industrie, ca materii prime secundare, pentru a preveni exploatarea irationala a resurselor primare, desigur, doar printr-un grad de valorificare inalt obtinut cu tehnologii de reciclare performante.

  De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata devin deseuri, produse casate, nefunctionale, uzate moral. Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, deseuri de la echipamente electrice si electronice, tuburi fluorescente si alte deseuri cu continut de mercur, echipamente abandonate cu continut de CFC, toate acestea intra in categoria DEEE si trebuie reciclate. Pe scurt, colectam si reciclam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

Oferim solutii profesionale, optime si rapide la problemele de mediu ale organizatiilor. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a imbunatatii performanta de mediu, optimiza procesele si reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului.

 

Servicii

Colectare, transport si stocare temporara deseuri periculoase si nepericuloaseColectare deseuri electronice-electrocasnice Hunedoara

Colectam deseuri electrice si electronice (DEEE)
Deseurile DEEE constau in produse scoase din uz si includ o gama intreaga de articole electrice si electronice, precum:

 • frigidere, echipamente IT si de telecomunicatii, congelatoare
 • instrumente electrice si electronice, masini de spalat
 • echipamente medicale, echipamente IT, instrumente de monitorizare si control
 • echipamente multimedia, uscatoare de par, tocatoare automate, televizoare
 • becuri, lampi, neoane, circuite si instalatii de iluminat

Colectam deseuri hartie si carton, deseuri mase plasticeColectare deseuri hartie si carton, deseuri mase plastice Hunedoara

 • deseuri de HARTIE si CARTON: ziare, reviste, carti, carton ondulat, maculatura, arhive
 • deseuri industriale reciclabile de mase plastice: PET, PP, PE, PVC, ABS, folie stretch, etc.
 • deseuri de ambalaje: butelii PET, folie PE, ladite PP si PVC, carton, hartie, cutii metalice conserve, doze bauturi, sticla.

Colectam deseuri chimice-periculoaseColectare deseuri chimice-periculoase Hunedoara

 • deseuri solide si lichide
 • reactivi, condensatori cu PCB
 • toate tipurile de baterii
 • uleiuri uzate, substante diverse, solventi
 • pesticide, solvent, antigel, lichid de frana, filtre auto
 • cerneala, tonere, ape uzate, vopsele, lacuri
 • baterii cu plumb si acumulatori portabili

Galerie foto