Colectare deseuri Industriale Timis

Colectare Deseuri Industriale Timis

Colectare deseuri Industriale Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Industriale Timis - Colectare Deseuri Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Industriale Timis
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Industriale Timis


Colectare deseuri hartie, carton, industrial

Colectam deseuri doar de la persoane juridice.

Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Hartia nu poate fi reciclata la infinit, spre deosebire de alte materiale reciclabile. Dupa mai multe reutilizari fibrele devin prea slabe si scurte pentru a mai putea fi folosite. De aceea, fibrele noi sunt de obicei amestecate cu fibre reciclate atunci cand sunt fabricate produse noi din hartie. Astfel, cutiile de carton sunt, de obicei, un amestec de cantitati egale de fibre reciclate si fibre noi.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la