Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Timis

S.C. Eco Tires S.R.L. - Reciclare Anvelope Timisoara

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Eco Tires S.R.L. - Reciclare Anvelope Timisoara - Colectare Deseuri Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Timis
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Timis

S.C. Eco Tires S.R.L. este înfiinţată în 2011 şi autorizată de către Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului, ce are ca şi obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate respectiv colectarea/preluarea anvelopelor uzate, sortarea lor în funcţie de dimensiuni şi predarea acestora unor societăţi ce le pot elimina în conformitate cu legea în vigoare (HG. Nr.128/2002). 

S.C. Eco Tires S.R.L. deţine Autorizaţia de Mediu nr. 10557 din 06.10.2011 şi îşi desfăşoară activitatea momentan doar în vestul ţării – Timiş, Caransebeş, Hunedoara, Bihor, Arad – dorind o extindere viitoare. Deşi suntem noi pe piaţă dorim o implicare cât mai activă în acţiuni de informare şi susţinere a activităţilor de protecţie a mediului înconjurător. În vederea derulării de noi proiecte vă rugăm să ne contactaţi accesând pagina noastră web: www.ecotires.ro sau la tel 0356-311 300, mobil 0727-311 300 persoana de contact Răzvan-C Toderaş.

CINE SUNTEM SI CE NE FACE SA MERGEM MAI DEPARTE?

In urma a mai multor ani de activitate pe tema protectiei mediului a luat fiinta SC ECO TIRES SRL care desi este o societate nou infiintata doreste sa se regaseasca in cat mai multe actiuni de protejare a mediului inconjurator inclusiv prin constientizarea populatiei asupra importantei majore de protejare a mediului inconjurator prin actiunile proprii fiecaruia dintre noi.

Formata dintr-o echipa tanara si dinamica ne propunem sa fim cat mai aproape de dumneavoastra si impreuna prin actiunile noastre sa contribuim la protejarea si mentinerea mediului inconjurator cat mai curat si cat mai natural.

Noi ne adresam tuturor celor care impartasesc aceleasi idealuri cu noi indiferent de varsta, etnie, apartenenta politica sau religioasa si indifferent de forma de organizare – personae fizice sau juridice – si suntem deschisi oricarui parteneriat sau colaborari.

Asteptam sa fim contactati iar noi, la randul nostru, cu siguranta va vom contacta.

ECHIPA ECO TIERS VA DORESTE O ZI "ECO"!

 

Galerie foto