Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Alba

Colectare Cauciuc Anvelope Alba Iulia

Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Alba reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Cauciuc Anvelope Alba Iulia - Colectare Deseuri Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Alba
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Anvelope-Cauciuc Alba

  Firma autorizata in colectarea deseuriilor nepericuloase colecteaza anvelope uzate in mod gratuit, asigurand incarcarea si transportul acestora.
  Anvelopele uzate sunt printre cele mai mari si cele mai problematice surse de deseuri iar din cauza formei si volumului mare ocupa foarte mult spatiu. Cu toate acestea, anvelopele uzate sunt de asemenea unul dintre cele mai reutilizabile deseuri deoarece cauciucul din care sunt construite este foarte elastic si poate fi reutilizat in mai multe moduri.
  Produsul rezultat in urma maruntirii anvelopelor uzate poate fi utilizat in diverse domenii protejand natura si totodata fiind valorificat corespunzator.
  Reciclarea fizica – reutilizarea in productie – a anvelopelor uzate si a deseurilor de cauciuc este preferabila numai pentru recuperarea continutului de energie, de exemplu, drept combustibil pentru arderea primara in fabricile de ciment. Totusi, cauciucul reciclat trebuie sa intruneasca mari cerinte pentru a fi adecvat la fabricarea produselor de inalta calitate. Pentru produse cu valoare ridicata, industria are nevoie de pulberi cu granulatie cuprinsa intre 100 si 600 um si un domeniu foarte larg al suprafetei specifice.

Produse si Servicii

  • Colectare deseuri cauciuc – anvelope uzate, camera de aer si articole de cauciuc uzat.

Galerie foto