Colectare deseuri Textile Satu Mare

MONDOREK SRL

Colectare deseuri Textile Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MONDOREK SRL - Colectare Deseuri Satu Mare.


Descriere Colectare deseuri Textile Satu Mare

MONDOREK SRL
Colectare deseuri textile Satu Mare
0723.282.628

Despre Noi

  SC MONDOREK SRL CAREI este o societate cu traditie in domeniul recuperarii materialelor reciclabile. Suntem o companie cu capital privat romanesc din Judetul Satu Mare, autorizata de catre Agentia de Mediu in vederea colectarii/reciclarii/valorificarii deseurilor nepericuloase. In acest sens societatea noastra isi prezinta interesul pentru inchieierea unui contract de colaborare in functie de necesitatile dvs.

  O colaborare cu societatea noastra v-ar asigura o serie de avantaje printre care:

 • Posibilitatea de a lucra cu o societate care are o pozitie puternica pe piata
 • Obtinerea de preturi competitive pentru materiale reciclabile
 • Incasarea sigura si rapida a contravalorii marfii livrate
 • Asigurarea trasabilitatii valorificarii deseurilor

deseuri textile satu mareFirma noastra este autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile textile, deseuri hartie si carton, deseuri mase plastice de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe toata raza judetului Arges si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. 

  Materia prima fiind deseurile textile, acestea sunt colectate de la inteprinderi de tricotaje, filaturi, si tesatorii, precum si de la depozitele second-hand, constand in imbracaminte uzata si articole textile uzate ce nu mai pot fi folosite pentru comercializare. 

  Procesul de colectare a deseurilor textile are drept obiectiv separarea acestora de restul tipurilor de deseuri periculoase si nepericuloase formate la nivelul unei societati moderne. In al doilea rand, prin intermediul acestui proces de colectare a deseurilor textile si de gestionare a acestora se pune in evidenta modalitatea prin care acestea pot fi refolosite in aceeasi industrie, a elementelor vestimentare, sau in industrii precum cea de constructii sau de automobile.

In vederea colectarii selective a deseurilor societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

 • Presscontainere cu o capacitate de 18-20 mc
 • Containere cu o capacitate de 40 mc
 • Container cu o capacitate de 9-12 mc

                    Colectare Deseuri Mase Sticla Satu MareColectare Deseuri Mase Sticla Satu Mare

      

  Pe langa oferta noastra de mai sus, mai putem oferi containere in hala de productie sau pubele in birouri pentru colectare selectiva.

 • Containere de 120 l , 240 l , 1100 l

Colectare Deseuri Mase Sticla Satu Mare

  Societatea noastra dispune de intrega gama de echipamente si utilaje necsesare activitatilor privind managmentul deseurilor nepericuloase.
 Din portofoliul de clienti colaboratori pentru care desfasuram activitate de colectare, transport si depozitarea desuri de ambalaje, transferul deseurilor nepericuloase catre instalatii de valorificare si eliminare enumeram:

 • Contitech Automotiv (Carei), Schlemmer Romania Srl (Satu Mare), ARA (Valea lui Mihai), WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM (Satu Mare), Jysk (Satu Mare), Auchan (Satu Mare), Greif (Negresti Oas), Nova Oas (Fabrica de apa minerala Oas), Alconor (Carei), CBA Nord Vest (Satu Mare), Bonvi Impex (Satu Mare), Santec (Satu Mare), Sam Meat Industry (Satu Mare), Ardealul (Fabrica de ulei, Carei), Top Design Furniture ( Mediesul Aurit), etc.
 • Consiliul Judetean Satu Mare, Prefectura Satu Mare, Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare, Serviciul Public de Salubritate al judetului Satu Mare Depozitul de deseuri Doba.
 • 150 firme mici si mijlociu, ex: Mondiala (Satu Mare), Superalimente (Satu Mare), Domo (Carei) Diasim Syle (Satu Mare) , etc.
 • 4 Spitale in judetul Satu Mare
 • Deasemenea asiguram colectare selectiva a deseurilor reciclabile in peste 30 localitati din judetul Satu Mare.

  In anul 2011 societatea a beneficiat de un program de finantare regional prin care urmareste cresterea productivitatii in domeniul colectarii,recuperarii transportului si depozitarii,astfel societatea a achizitionat masini noi de compactat in vederea optimizarii transportului, utilaje de balotat pentru extinderea activitatii prin deschiderea noilor puncte de lucru in Satu Mare,Tasnad.

Colectare Deseuri Mase textile Satu Mare

Colectare, valorificare, transport deseuri textile

Prin urmare societatea noastra se ocupa cu valorificarea si reciclarea urmatoarelor tipuri de deseuri textile:
colectare deseuri textile satu mare carei

 • Parti tricotate cu compozitie acrilica (PNA) sau lana cazute de la croire, parti care pot avea orice dimensiune si orice culoare
 • Fire cu compozitie acrilica si lana indiferent de culoare si finete (acestea pot fi cardate sau pieptanate)
 • Fire precum si capete fasii provenite din tesatorii in compozitia carora predomina lana, indiferent de culoare
 • Margini de tesaturi de la razboaiele de tesut (si acestea pot fi 100% PES sau in combinatie)
 • Pieptanatura de lana
 • Fire de bumbac
 • Bumbac, in, canepa
 • lavete de bumbac de diverse culori si compozitii
 • Haine sortate si ambalate in saci de plastic

Colectam si alte deseuri reciclabile precum:

Deseuri din sticla de la recipientii pentru bauturi, borcane, geamuri, pahare etc

Colectam deseuri mase plastice

Colectam deseuri de hartie si carton

Colectam deseuri feroase si neferoase

Colectam deseuri din lemn: ladite, paleti, cutii din lemn

Colectam deseuri textile

Colectam deseuri rezultate din constructii

Galerie foto