Colectare deseuri Textile Hunedoara

Colectare deseuri textile Hunedoara

Colectare deseuri Textile Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri textile Hunedoara - Colectare Deseuri Hunedoara.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Textile Hunedoara
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Textile Hunedoara

colectare

Materia prima fiind deseurile textile, acestea sunt colectate de la inteprinderi de tricotaje, filaturi, si tesatorii, precum si de la depozitele second-hand, constand in imbracaminte uzata si articole textile uzate ce nu mai pot fi folosite pentru comercializare.

Acestea putand avea orice dimensiuni si orice culoare, fiecare compozitie acrilica, lana, fibre de polyester suta la suta sau in combinatie cu alte fibre, bumbac.

Dupa colectarea deseurilor textile, urmeaza procesul de prelucrare prin care avem in vedere sortarea deseurilor atat pe compozitii fibroase cat si pe culori. Intr-o prima etapa este selectionat bumbacul acesta urmand a fi valorificat ca lavete.

 

Prin urmare colectam si reciclam urmatoarele tipuri de deseuri textile:

  • parti tricotate cu componenta acrilica
  • lana
  • polyester
  • bumbac


Restul textilelor, cea mai mare parte de altfel, sunt prelucrate pe o serie de utilaje performante pentru o valorificare superioara.

Astfel, prin tocarea si desirarea materialului se obtine intr-o prima etapa vata voluminoasa din care ulterior, prin intertesere se obtine covorul geotextil.

Produse si Servicii

Produse oferta:

  • Lavete: lavete de bumbac de diverse culori si compozitii TW, TB, FLB, F, T
  • Covor Geotextil: produs finit pentru izolare
  • Haine Second Hand: sortate si ambalate in saci de plastic

 

Galerie foto