Colectare deseuri Textile Bucuresti

Colectare Deseuri Textile Bucuresti

Colectare deseuri Textile Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Textile Bucuresti - Colectare Deseuri Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Textile Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Textile Bucuresti

   Societatea comerciala GREEN GLOBAL FUTURE S.R.L. s-a infiintat in anul 2012 si desfasoara activitati din domeniul colectarii deseurilor periculoase si nepericuloase inca din anul 2012, fiind autorizata in acest sens de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului conform Autorizatiei de Mediu nr. 28 din 21.09.2012 revizuita in data de 10.04.2013.
   In vederea consolidarii pozitiei pe piata precum si cresterii prestigiului firmei noastre au fost implementate si ulterior certificate standarde de asigurare a calitatii, de protectie a mediului si de sanatate si securitate astfel : ISO 9001:2008 – Sistem de Management al Calitatii, ISO 14001:2004 – Sistem de Management de Mediu si OHSAS 18001:2007 – Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale.

 

 

Produse si Servicii

   Reciclarea de textile este o forma mai putin cunoscuta si implementata de reciclare, cel putin pe teritoriul romanesc. De-a lungul timpului, au existat cateva campanii care au urmarit strangerea tuturor tipurilor de haine vechi, uzate moral sau fizic, care sa fie repuse intr-un ciclu de utilizare prin reciclarea de textile.        Iata care sunt cateva urmari ale reciclarii de textile:

  • Reutilizarea materialelor textile pentru productia din industria vestimentara, facand astfel economie la producerea unui material in totalitate nou
  • Reciclarea de textile poate ajuta si la campaniile umanitare de oferire a hainelor care sunt neuzate unor categorii sociale defavorizate
  • Reciclarea textilelor impiedica amestecul deseurilor textile cu cele de alta natura, protejand astfel mediul de orice forma de poluare ar fi rezultata din eliminarea lor
  • Compania Green Global urmareste ca reciclarea de textile sa faca parte dintr-un amplu proces de constientizare publica, pentru a incadra si aceasta categorie de deseuri pe lista celor care trebuie sa se intoarca in procesul de productie, in loc sa fie eliminate si, astfel, irosite.

   Compania Green Global doreste sa aplice acesti pasi de reciclare a textilelor in mai multe orase din Romania, printre care sa se numere Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Suceava, Piatra Neamt, Galati, Braila, Bacau, Buzau, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Arad, Oradea, Craiova, Targu-Jiu, Targu-Mures, Constanta sau Tulcea. Reciclarea de textile este primul pas catre noile tendinte din moda, iar Green Global se asigura ca acest proces este unul in pas cu moda!

Galerie foto