Colectare deseuri Textile Arges

Colectare deseuri textile Arges

Colectare deseuri Textile Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri textile Arges - Colectare Deseuri Curtea de Arges.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Textile Arges
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Textile Arges

Colectare deseuri textile Arges

  Firma noastra este o societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile textile, deseuri hartie si carton, deseuri mase plastice de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe toata raza judetului Arges si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. 

  Suntem intotdeauna pregatiti pentru procesul de colectare a deseurilor reciclabile direct de la sediul sau punctele de lucru ale clientilor nostri. Activam pe toata raza judetului Arges, iar transportul si manipularea deseurilor sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra.  

  colectare deseuri textile argesMateria prima fiind deseurile textile, acestea sunt colectate de la inteprinderi de tricotaje, filaturi, si tesatorii, precum si de la depozitele second-hand, constand in imbracaminte uzata si articole textile uzate ce nu mai pot fi folosite pentru comercializare. 

  Procesul de colectare a deseurilor textile are drept obiectiv separarea acestora de restul tipurilor de deseuri periculoase si nepericuloase formate la nivelul unei societati moderne. In al doilea rand, prin intermediul acestui proces de colectare a deseurilor textile si de gestionare a acestora se pune in evidenta modalitatea prin care acestea pot fi refolosite in aceeasi industrie, a elementelor vestimentare, sau in industrii precum cea de constructii sau de automobile.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la noi.

Colectare, valorificare si transport deseuri textile

Societatea noastra se ocupa cu valorificarea si reciclarea urmatoarelor tipuri de deseuri textile:

  • Parti tricotate cu compozitie acrilica (PNA) sau lana cazute de la croire, parti care pot avea orice dimensiune si orice culoarecolectare deseuri textile arges
  • Fire cu compozitie acrilica si lana indiferent de culoare si finete (acestea pot fi cardate sau pieptanate)
  • Fire precum si capete fasii provenite din tesatorii in compozitia carora predomina lana, indiferent de culoare
  • Lavete de bumbac de diverse culori si compozitii
  • Bumbac, in, canepa
  • Margini de tesaturi de la razboaiele de tesut (si acestea pot fi 100% PES sau in combinatie)
  • Pieptanatura de lana
  • Fire de bumbac
  • Haine sortate si ambalate in saci de plastic