Colectare deseuri Sticla Tulcea

S.C. J.T. GRUP S.R.L.

Colectare deseuri Sticla Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. J.T. GRUP S.R.L. - Colectare Deseuri Tulcea.


Descriere Colectare deseuri Sticla Tulcea

J.T. GRUP S.R.L.
Colectare deseuri sticla Tulcea
0732.154.094

J.T. GRUP SRL asigura colectarea deseurilor din sticla in mod selectiv, bazandu-se pe expertiza profesionala a celor care realizeaza acest proces, dar si transportul acestora cu ajutorul unor vehicule autoutilitare, capabile sa transporte toate aceste deseuri in siguranta catre centrele de colectare. 

colectare deseuri sticla tulcea

Puncte de lucru

 • TulceaSos. Agighiol, Km. 8 - 0732.154.094
 • TulceaStr. Isaccei, Nr. 84A - 0747.584.787
 • BabadagStr. Băilor, nr. 3 - 0732.154.094

Societatea este astazi una dintre importantele societati comerciale locale, specializata in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor nemetalice, fiind recunoscuta pentru politica de asigurare a calitatii serviciilor sale. 

Suntem intotdeauna pregatiti pentru procesul de colectare a deseurilor reciclabile direct de la sediul sau punctele de lucru ale clientilor nostri. Activam pe toata raza judetului Tulcea, iar transportul si manipularea deseurilor sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra.  

colectare deseuri sticla tulceaDeseurile de sticla fac parte din seria foarte vasta a deseurilor reciclabile, ideale pentru participarea in procesul de transformare si reutilizare, nu de eliminare directa. Sticla este un tip de material foarte raspandit, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, si este folosita cu precadere in industria alimentara, pe post de ambalaj calitativ pentru diversele tipuri de produse, incepand cu bauturile racoritoare si alcoolice, pana la cele specifice alimentelor conservate. Avand de multe ori posibilitatea inchiderii etanse, sticlele sunt printre cele mai bune tipuri de ambalaje pentru produse, neinfluentand in niciun fel calitatea acestora, dar si asigurand o conservare de lunga durata.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la J.T GRUP SRL. 

Colectare, sortare, debitare, valorificare si transport deseuri reciclabile

Colectare deseuri sticla

colectare deseuri sticla tulcea

 • deseuri de ambalaj de la recipientii pentru bauturi

Alte deseuri colectate:

 • Deseuri hartie - deseuri de ambalaj de hartie si carton: cutii de carton provenite de la diverse material si produse (de la mobilier, rechizite, produse alimentare etc), cutii carton de bauturi, hartie de impachetat; deseuri de hartie, tip maculatura: docucumente, ziare, reviste.
 • Deseuri plastic - deseuri de ambalaj provenite de la diverse produse,consumabile, de tip folie, PET, alti recipient de plastic.
 • Deseuri metal - deseuri de ambalaj pentru bauturi si produse alimentare.
 • Deseuri cauciuc - anvelope uzate, camera de aer si articole de cauciuc uzat.
 • Deseuri electrice, electronice si electrocasnice (DEEE).
 • Deseuri lemn - paleti, europaleti, cutii din lemn
 • Deseuri aluminiu - doze, aluminiu industrial.
 • Deseuri textile

Galerie foto