Colectare deseuri Sticla Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL

Colectare deseuri Sticla Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PACOS ECO COLECTARE SRL - Colectare Deseuri Ploiesti.


Descriere Colectare deseuri Sticla Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL
Colectare deseuri sticla Prahova
0731.313.110 / 0726.731.273

  • CENTRU COLECTARE 1: Baicoi, Str. Paltinului, nr. 31
  • CENTRU COLECTARE 2: Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 340 D (iesirea spre Parc Industrial)

Program
Luni-Vineri: 07:00 - 16:00

colectare deseuri sticla prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL ofera servicii de CONSULTANTA MEDIU, INDEPLINIRE OBIECTIVE conform lege 249/2015 si COLECTARE deseuri periculoase, nepericuloase si reciclabile. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2 (hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei.

Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

 Deseurile de sticla fac parte din seria foarte vasta a deseurilor reciclabile, ideale pentru participarea in procesul de transformare si reutilizare, nu de eliminare directa. Sticla este un tip de material foarte raspandit, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, si este folosita cu precadere in industria alimentara, pe post de ambalaj calitativ pentru diversele tipuri de produse, incepand cu bauturile racoritoare si alcoolice, pana la cele specifice alimentelor conservate.

Odata golite de continut sticlele goale devin deseuri din sticla, care trebuie precolectate in locuri speciale, fara a fi amestecate cu deseurile menajere, sau cele de alta natura.  Avand de multe ori posibilitatea inchiderii etanse, sticlele sunt printre cele mai bune tipuri de ambalaje pentru produse, neinfluentand in niciun fel calitatea acestora, dar si asigurand o conservare de lunga durata. Deseurile din sticla sunt printre cele mai greu biodegradabile tipuri de deseuri, studiile indicand faptul ca o sticla poate ajunge la cateva mii de ani de longevitate, pana sa poata fi asimilata de mediu.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la PACOS ECO COLECTARE SRL.

Colectare, valorificare, cantarire, transport deseuri din sticla

Deseuri din sticla de la recipientii pentru bauturi, borcane, geamuri, pahare etc

colectare deseuri sticla prahova

CONSULTANTA DE MEDIU

  • OBTINEM AVIZE SI AUTORIZATII APM .
  • INDEPLINIM OBIECTIVE CONFORM LEGII 249/2015.
  • OFERIM CONSULTANTA PRIVIND GESTIONAREA DESEURILOR.

DE CE CONSULTANTA DE MEDIU?

  • ZERO AMENZI LA GARDA DE MEDIU!
  • REDUCETI SEMNIFICATIV COSTURILE!
  • TIMP CASTIGAT PENTRU CRESTEREA AFACERII.

oferte speciale

colectare_reciclare_ploiesti

Galerie foto