Colectare deseuri Sticla Cluj

Reciclare Deseuri Sticla Cluj - SC DIREN EXIM SRL

Colectare deseuri Sticla Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Deseuri Sticla Cluj - SC DIREN EXIM SRL - Colectare Deseuri Cluj Napoca.


Descriere Colectare deseuri Sticla Cluj

Diren EXIM
Colectare deseuri sticla Cluj
0743.555.723 / 0743.555.707

colectare deseuri sticla clujDIREN EXIM, societate cu sediul central in Cluj-Napoca, are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice, deseuri feroase si neferoase, deseuri sticla, acumulatori uzati, deseuri electronice si electrocasnice de la persoane juridice si fizice. Colectarea se face prin puncte de colectare sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori.

DIREN Exim valorifica deseurile colectate de la persoane fizice si juridice. Toate deseurile sunt selectate prin sortare manuala, pe tipuri, sortimente si compozitie. Apoi sunt presate in baloti, sunt depozitate si incarcate pentru a fi trimise la utilizatorii finali ca material secundar in procesul de productie, sau ca materii prime in industrie.

Societatea noastra asigura incarcarea acestor deseuri atent selectate in masinile de transport, intocmeste documentele incarcare-descarcare pentru deseuri nepericuloase, de expeditie si transport.

Centre de colectare Diren EXIM Cluj:

  • Str. Oasului nr. 293
  • Str. Oasului nr. 139
  • Str. Câmpului nr. 21
  • Calea Baciului nr. 25
  • Str. Salcâmului nr 5-7
  • Str. Maramuresului nr. 90

colectare deseuri sticla clujDeseurile de sticla fac parte din seria foarte vasta a deseurilor reciclabile, ideale pentru participarea in procesul de transformare si reutilizare, nu de eliminare directa. Sticla este un tip de material foarte raspandit, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, si este folosita cu precadere in industria alimentara, pe post de ambalaj calitativ pentru diversele tipuri de produse, incepand cu bauturile racoritoare si alcoolice, pana la cele specifice alimentelor conservate. Avand de multe ori posibilitatea inchiderii etanse, sticlele sunt printre cele mai bune tipuri de ambalaje pentru produse, neinfluentand in niciun fel calitatea acestora, dar si asigurand o conservare de lunga durata.
  Odata golite de continut sticlele goale devin deseuri din sticla, care trebuie precolectate in locuri speciale, fara a fi amestecate cu deseurile menajere, sau cele de alta natura. Deseurile din sticla sunt printre cele mai greu biodegradabile tipuri de deseuri, studiile indicand faptul ca o sticla poate ajunge la cateva mii de ani de longevitate, pana sa poata fi asimilata de mediu.

 

Galerie foto