Colectare deseuri Sticla Buzau

Colectare deseuri sticla pet Buzau - Greentech S.A.

Colectare deseuri Sticla Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri sticla pet Buzau - Greentech S.A. - Colectare Deseuri Buzau.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Sticla Buzau
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Sticla Buzau

Despre noi

Greentech a fost infiintata in anul 2004 si este unul din cei mai importanti reciclatori de mase plastice din sud-estul Europei si un important producator de banda PET si rPET. Suntem o companie dinamica si de incredere, oferim expertiza in domeniul colectarii si reciclarii maselor plastice, iar produsele noastre sunt la cel mai inalt nivel calitativ pentru clientii nostri.
Compania face parte din Green Group, cel mai mare parc integrat de reciclare din Europa de sud-est, care reunește de mai bine de 15 ani 6 firme specializate în gestionarea, colectarea, reciclarea și recuperarea diferitelor tipuri de deșeuri.Punctul forte al companiei Greentech provine din procesul de producție bine elaborat, echitabil și de încredere și din utilizarea tehnologiei de ultimă generație. Nivelul de servicii garantează standarde ridicate de performanță și calitate și asigură o funcționare sigură, durabilă și rentabilă a producției.Compania detine instalatii de reciclare si productie in Romania, Macedonia, Serbia si Grecia.

PET si mediul inconjurator

Ambalajele din PET sunt 100% reciclabile. De fapt, PET este plasticul cel mai usor de reciclat si este cel mai reciclat din lume. Din acest punct de vedere, PET poate fi considerat neagresiv pentru mediul inconjurator, dar pentru acest lucru el trebuie colectat si reciclat. Mai mult, consumul de energie este mai mic pentru producerea unui nou produs din material reciclat, decat realizarea din materie prima virgina.

In prezent, majoritatea tarilor si, la nivel local, marile orase Europene au pus in practica sisteme de colectare, sortare si reciclare a materialelor plastice (inclusiv a PET-urilor).

Foarte important este ca plasticul nu este biodegradabil, asta inseamna ca el nu poate fi distrus chiar daca este ingropat in pamant; sticlele de PET pot rezista in pamant pana la 700-800 ani. Daca plasticul este ars sau incinerat, atunci el degaja in atmosfera gaza toxice.

In concluzie, plasticul (inclusiv sticlele de PET), daca nu este reciclat, are un efect extrem de negativ asupra mediul inconjurator. Aspectul lasat de ambalajul de plastic utilizat este extrem de neplacut, spatiile verzi, marginea drumurilor, plajele fiind victime ale acestei agresiuni. De fapt, principalele victime ale agresiunii deseurilor din plastic sunt vietuitoarele acestui pamant.

Revalorificare deseurilor reciclabile si grija fata de mediu nu sunt o cerinta, ci vine din exterior, reprezinta dorinta de a trai. Mediul inconjurator este impartit in egala masura de cei bogati si cei saraci.

Ce inseama GreenTech pentru mediul inconjurator:

Cu o capacitate de absortie lunara de 4.000 tone ambalaje PET post consum, GreenTech poate asigura reciclarea a aproximativ 40% din ambalajele PET introduse in piata. Daca NU ar fi reciclata, aceasta cantitate ar ajunge in pubelele de gunoi, containerele de gunoi si mai departe in gropile de gunoi. Prin activitatea pe care o desfasoara, ajuta la campania de educare a populatiei in spiritul consolidarii ideii de recicalare.

 

Produse si Servicii

Colectare deseuri sticla pet

Oferim solutii de colectare si detinem mijloace de transport eficiente, oferind flexibilitate si rapiditate in preluarea deseurilor de sticla de plastic PET.

Greentech acopera 90% din piata de cumparare din Romania, achizitionand deseuri de plastice:

 • de la companiile colectoare
 • de la intreprinderi autorizate pentru activitatea de colectare
 • de la companii care genereaza deseuri PET

ACHIZITIONAM

 • Deseuri sticla PET post-consum in stare vrac sau balotat
 • Deseuri sticla PET post-industrial (inclusiv preforme)
 • Roca PET
 • Deseu banda PET
 • Slam PET 

Reciclare deseuri sticla pet 

Reciclarea este esentiala pentru mediul inconjurator, cat si pentru economie, iar compania Greentech a investit peste 30 de milioane EURO in echipamente computerizate, in tehnologie moderna furnizata de catre cei mai mari producatori din lume specializati, tocmai pentru a garanta cea mai mare eficienta si fiabilitate a operatiunilor. 

Fabrica are o capacitate de procesare de peste 50.000 tone deseuri PET/ an si dispune de linii tehnologice automate pentru sortarea si spalarea sticlelor PET. Aditional know-how-ului pe care il detinem, clientii nostri pot conta pe calitatea produselor, pentru care oferim un raport excelent calitate/pret pentru toate domeniile aplicabile.

DESEURI STICLA PET 

Activitatea principala a procesarii deseurilor de sticla PET are loc pe platforma Parcului Industrial Frasinu, localizata in Buzau, judet Buzau. Fabrica are o suprafata de 138.643 m patrati, din care 27.149 m patrati reprezinta spatiul de productie. 

Avem în dotare linii de sortare automate si tehnologii de spalare pentru materia prima (sticle PET), cu o inalta eficienta a reciclarii si standardelor pentru produsele finite (fulgi, banda PET si rPET).
Capacitatea de productie este de 50,000 tone pe an fulgi PET. 

Prin procesare, deseurile PET sunt transformate in fulgi PET de inalta puritate.

Avantajele colaborarii cu GreenTech

SISTEM AVANSAT DE RECEPTIE CANTITATE/CALITATE

 • Cantaririle se fac pe mijloace de cantarire electronica
 • Fiecare balot este inregistrat separat in sistem, primind un cod de bare unic la descarcarea din camion.
 • La descarcarea balotilor, marfa este fotografiata si evidentele sunt stocate,fiind disponibile pentru vizualizare la cerere
 • Evaluarea calitativa se face pe loturi statistice (se evalueaza un anumit procentaj din cantitatea de marfuri receptionate).

TRASABILITATE DESEU

Compania ofera serviciul de colectare al deseurilor asigurand transparenta de la locul de generare pana la destinatia finala, in fabrica de reciclare.

PARTENER DE INCREDERE

Abordam o politica deschisa, iar clientii stiu intotdeauna care sunt conditiile generale de vanzare si livrare.

PRET AVANTAJOS

Garantam pentru un pret corect pentru deseurile PET, in functie de tipul acestora.
Greentech suporta integral transportul de la sediul companiei partenere pana la punctul de descarcare.

 

Galerie foto