Colectare deseuri Sticla Arad

Colectare Deseuri Sticla Arad

Colectare deseuri Sticla Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Sticla Arad - Colectare Deseuri Arad.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Sticla Arad
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Sticla Arad

Despre Noi

Colectare deseuri din sticla Arad

colectare deseuri sticla aradFirma noastra se ocupa cu colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile mai exact lemn si sticla. Activam pe toata raza judetului Arad si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra. 

Deseurile de sticla fac parte din seria foarte vasta a deseurilor reciclabile, ideale pentru participarea in procesul de transformare si reutilizare, nu de eliminare directa. Sticla este un tip de material foarte raspandit, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, si este folosita cu precadere in industria alimentara, pe post de ambalaj calitativ pentru diversele tipuri de produse, incepand cu bauturile racoritoare si alcoolice, pana la cele specifice alimentelor conservate.

Odata golite de continut sticlele goale devin deseuri din sticla, care trebuie precolectate in locuri speciale, fara a fi amestecate cu deseurile menajere, sau cele de alta natura.  Avand de multe ori posibilitatea inchiderii etanse, sticlele sunt printre cele mai bune tipuri de ambalaje pentru produse, neinfluentand in niciun fel calitatea acestora, dar si asigurand o conservare de lunga durata. Deseurile din sticla sunt printre cele mai greu biodegradabile tipuri de deseuri, studiile indicand faptul ca o sticla poate ajunge la cateva mii de ani de longevitate, pana sa poata fi asimilata de mediu.

Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Colectare, valorificare, transport deseuri din sticla Arad

colectare deseuri din sticla Arad

  • Deseuri din sticla de la recipientii pentru bauturi, borcane, geamuri, pahare etc