Colectare deseuri Menajere Vrancea

Colectare deseuri menajere Focsani

Colectare deseuri Menajere Vrancea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri menajere Focsani - Colectare Deseuri Focsani.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Vrancea
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Vrancea

Servicii permanente:
In calitate de operator al serviciului public de salubritate menajera in municipiul Focsani asigura prestarea serviciilor de colectare, transport si depozitare controlata a deseurilor menajere si acelor asimilate, inclusiv a deseurilor periculoase din deseurile menajere, catre toate categoriile de utilizatori: populatie, persoane juridice( institutii publice, agenti economici, asociatii, fundatii, etc.). In cadrul activitatii de salubritate menajera, se realizeaza sortarea deseurilor municipale atat la utilizator (preluarea deseurilor precolectate selective) cat si la Statia de Sortare a societatii, in scopul reciclarii deseurilor susceptibile de repunere in circuitul industrial.

Servicii ocazionale care se presteaza la solicitarea clientilor:

  • Colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), la depozitul din Focsani, str. Anghel Saligny, nr. 11Bis. Colectarea la depozitul DEEE este gratuita;
  • Colectarea, transportul, depozitarea deseurilor rezultate din constructii si demolari, cu vehicule specializate.

Reciclare

  • Hartie si carton
  • Plastic si PET
  • Sticla

Asfaltare