Colectare deseuri Menajere Maramures

DRUSAL S.A

Colectare deseuri Menajere Maramures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DRUSAL S.A - Colectare Deseuri Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Maramures
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Maramures

   Societatea comerciala DRUSAL SA este o companie care activeaza in sectorul de management si reciclare a deseurilor. Compania a fost infiintata in anul 1995, acesta fiind punctul de plecare al graficului ascendent descris de evolutia acesteia pana la momentul actual.

   DRUSAL SA a fost infiintata in anul 1995, avand in prezent peste 25 de ani de existenta. De-a lungul existentei, compania a avut modificari ale obiectului de activitate, insa managementul deseurilor a fost mereu unul dintre ele, n prezent fiind activitatea principala a companiei, iar ceea ce ne defineste in relatiile cu partenerii si colaboratorii nostri sunt valorile organizationale:

  • calitate
  • respect
  • integritate
  • profesionalism
  • echitate

   Pentru noi, intotdeauna, cea mai importanta resursa a fost resursa umana, urmarind constant cresterea performantei individuale si organizationale si mentinerea unui mediu deschis de comunicare, fapt care ne permite in prezent, alaturi de experienta cumulata, sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate la standarde internationale. Ceea ce ne recomanda ca prestatori de servicii sunt valorile si principiile organizationale, dar si atentia pentru detalii si feedback-ul pozitiv primit de-a lungul existentei companiei.
   In prezent, DRUSAL SA desfasoara activitati de salubrizare in 5 locatii:
- Municipiul Baia Mare
- Orasul Baia Sprie
- Comuna Cicarlau
- Comuna Dumbravita
- Comuna Sisesti

Produse si Servicii

In prezent, Drusal SA isi desfasoara activitatea in mai multe zone, prestand servicii de:

  • Salubritatea Stradala

-maturat manual
-maturat mecanizat
-spalat cai publice si trotuare
-aspirat alei si trotuare
-curatenie, intretinere carosabil si spatii verzi

  • Salubritate Menajera
  • Colectare Selectiva a Deseurilor

Galerie foto