Colectare deseuri Menajere Ilfov

S.C. Salserv Ecosistem S.R.L.

Colectare deseuri Menajere Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Salserv Ecosistem S.R.L. - Colectare Deseuri Ilfov.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Ilfov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Ilfov

SC Salserv Ecosistem este o companie a carui activitate se desfasoara in jurul oamenilor, pentru oameni , si vrem sa va daruim o lume mai curata si mai buna. Firma noastra este condusa de motto-ul "Mai curat mai sanatos".
Salserv Ecosistem presteaza servici de cea mai buna calitate, firma noastra avand implementat un sistem de management integrat, calitate; mediu; securitate ocupationala ISO 9001, 14001, 18001 de SRAC pentru asigurarea serviciilor de salubrizare constand in colectarea , transportul si depozitarea deseurilor.

In prezent, calitatea serviciilor prestate de SALSERV ECOSISTEM este apreciata de peste 200 de agenti economici, 500 de asociatii de locatari/proprietari si 170 de proprietari de locuinte particulare, in toate sectoarele capitalei, in judetul Ilfov si Giurgiu.

Pentru a va convinge ca suntem cei mai buni va prezentam in continuare cateva din premiile pe care le-am castigat in cei 10 ani de activitate.

Salserv Ecosistem va sta la dispozitie cu o varietate de servicii precum :

  • ridicarea deseurilor de la persoanele fizice si juridice
  • ridicarea deseurilor de la asociatiile de locatari
  • maturatul carosabilului si al trotuarelor
  • servicii decontaminare si depoluare
  • stropitul si spalatul carosabilului
  • intretinere spatii verzi

In timpul iernii se realizeaza activitati de indepartare a zapezii si de combatere a poleiului prin imprastierea de material antiderapant solid (amestec de sare si nisip) sau lichid (saramura) pe arterele de circulatie
alte servicii de salubrizare si curatenie

Bazandu-se pe filosofia manageriala potrivit careia "important este sa te mentii in top si nu sa ajungi acolo", firma noastra s-a adaptat permanent la necesitatile pietei, pentru mentinerea clientilor existenti si pentru acapararea altora noi, acordand anumite facilitati cum ar fi:

contracte flexibile
bonusuri materiale
bonusuri de fidelitate, si multe altele.
Eficienta pe piata o asiguram prin servicii prompte si de calitate adaptandu-ne la posibilitatile clientilor.