Colectare deseuri Menajere Harghita

Colectare Deseuri Menajere Miercurea Ciuc

Colectare deseuri Menajere Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Menajere Miercurea Ciuc - Colectare Deseuri Miercurea Ciuc.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Harghita
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Harghita

   Societatea noastra si-a inceput activitatea in anul 1997, din anul 2008 a facut parte din grupului AVE din Austria, iar incepand cu anul 2014 este parte a Grupului de firme NHSZ din Ungaria. Principiile politici noastre comerciale este indeplinirea cu onestitate a obligatiilor noastre asumate, in vederea protejarii mediului si construirea unor relatii parteneriale corecte si de incredere cu partenerii nostri de afaceri.
   Grupul nostru de firme colecteaza aproape toate sortimentele de deseuri, de ex. sticla, hartie, cartoane, metal, deseuri periculoase si nepericuloase, deseuri menajere, deseuri DEEE, deseuri reziduale.
   RDE HURON SRL asigura deservirea clientilor cu autospeciale moderne de transport a deseurilor. Detinem service propriu pentru intretinerea si repararea masinilor, a containerelor si a utilajelor utilizate zi de zi.
   Printre clientii cu contracte complexe ale firmei RDE HURON se numara firme precum Dedeman , Kaufland Romania, Perla Harghitei, Romaqua Group etc.
   Suntem partenerii autoritatilor locale in proiecte de finantare legate de protectia mediului, a organizatiilor civile, asigurand suport material sau tehnic, iar expertii nostri sunt la dispozitia celor interesati de gestionarea deseurilor.
   Dorim sa fim parteneri corecti, utili, stabili, care respectand legislatia, sa asiguram partenerilor nostri de afaceri solutii moderne si intotdeauna accesibile.

Produse si Servicii

Firma noastra ofera servicii complexe operatorilor economici:

  • colectarea si transportul deseurilor menajere
  • colectarea si transportul deseurilor similare provenite din activitati comerciale, din industrie si institutii, exclusiv deseurile din productie, din agricultura si din activitati forestiere
  • colectarea, transportul si valorificarea deseurilor reciclabile
  • colectarea, transportul si valorificarea deseurilor tehnologice reciclabile
  • dotarea cu pubele de 120l, 240l,1100l, containere de 5,15, 20, 31 mc
  • deszapezire si imprastiat material antiderapant
  • preluarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice.

Program
Luni: 8:00-16:30
Marti: 8:00-16:30
Miercuri: 8:00 -16.30
Joi: 8:00-16:30
Vineri: 8:00-14:00

 

Galerie foto