Colectare deseuri Menajere Constanta

Colectare Deseuri Menajere Constanta

Colectare deseuri Menajere Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Menajere Constanta - Colectare Deseuri Constanta.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Constanta
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Constanta

   Polaris M Holding este una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare de pe piata de profil romaneasca.
   Polaris isi incepe activitatea de prestari servicii de salubrizare in anul 1998, in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria Muncipiului Constanta. De-a lungul anilor, compania Polaris a reusit sa-si extinda activitatea in alte 8 orase: Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, Bumbesti Jiu, Slobozia, precum si in judetele Teleorman si Timis.
   Astazi ne putem lauda cu o experienta in domeniu de peste 15 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea Polaris M Holding. Compania Polaris detine capital 100% romanesc, deserveste peste 1 milion locuitori si a creat pana in prezent peste 1.500 locuri de munca.
   Experienta acumulata, valorile promovate, dezvoltarea continua si calitatea serviciilor oferite plaseaza Polaris M Holding pe harta celor mai mari companii de prestare servicii salubrizare de pe piata de profil romaneasca.
Pentru eficientizarea serviciului de salubrizare, Polaris s-a bazat pe o strategia care sa includa un sistem de asigurare a managementului integrat, certificat de organisme recunoscute international (calitate, mediu, sanatate si securitate in munca), pe un parc auto bazat o tehnologie moderna si pe foarte multa munca.
   Prin specificul profesiunii noastre, suntem zi de zi martorii efectelor daunatoare pe care activitatea noastra cotidiana o are asupra mediului inconjurator. Ne dorim ca activitatea prestata de noi sa ajute la imbunatatirea mediului inconjurator, motiv pentru care am initiat servicii de colectare separata a deseurilor si de constientizarea a populatiei asupra importantei protejarii mediului. Tot din acest considerent am inaugurat in anul 2005, in municipiul Constanta, linia de sortare a deseurilor reciclabile.

Produse si Servicii

Precolectarea, colectarea, transportul si depozitarea deseurilor municipale

  • Colectarea si transportul la rampa ecologica a deseurilor rezultate din constructii si demolari, provenite de la populatie, agenti economici si institutii publice.
  • Curatenia si intretinerea cailor publice
  • Maturatul mecanizat este realizat cu autospeciale pe tot domeniul public;
  • Maturatul manual este efectuat pe strazile inguste ale orasului, in zonele in care masinile Polaris nu pot intra;
  • Razuitul rigolelor;
  • Spalatul si stropitul carosabilului cailor publice si private

Deszapezirea si combaterea poleiului de pe caile publice cuprinde:

  • Curatarea zapezii si a ghetii;
  • Prevenirea si combaterea poleiului;
  • Incarcare, transport, descarcare zapada si gheata;

Colectarea si transportul deseurilor voluminoase (DEEE)

Colectarea separata

   Pentru a reduce cantitatea de deseuri depozitata la rampa ecologica, Polaris a demarat o serie de proiecte bazate pe colectare separata, precum „Sacul galben” si depozitarea deseurilor municipale in containere de tip „Igloo” .
   Deseurile municipale pe care le colectam, sortam si gestionam in vederea reciclarii, in cadrul statiei de sortare sunt: hartie, carton, ambalaje de plastic, P.E.T., doze de aluminiu.