Colectare deseuri Menajere Braila

Colectare Deseuri Menajere Braila

Colectare deseuri Menajere Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Menajere Braila - Colectare Deseuri Braila.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Braila
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Braila

  Serviciul public de salubrizare a localitatilor face parte din sfera serviciilor comunitare de utilitati publice si se desfasoara sub controlul, conducerea sau coordonarea autoritatilor administratiei publice locale ori asociatiilor de dezvoltare comunitara, in scopul salubrizarii localitătilor.
  Acest serviciu se organizeaza pentru satisfacerea nevoilor populatiei, ale institutiilor publice si ale agentilor economici de pe teritoriul respectivelor unitati administrativ-teritoriale.Recorwood afera servicii de salubrizare pentru orasul Braila cat si pentru localitatile din acest judet.
  Fata de alte metode ecologice, reciclarea este cea care presupune cel mai mic efort din partea consumatorilor. Deseurile menajere trebuie sortate inainte de a le arunca in containere separate pe tipul de deseu acceptat (plastic, sticla, hartie etc).
  Deci pentru consumatorul de rand reciclarea presupune doar putina atentie la sortarea deseurilor.
  Aproape 45% din deseurile casnice sunt ambalaje si materiale reciclabile.
  Aceasta cantitate a crescut in ultimii ani si va creste in continuare.
  Fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunitatii, are puterea si obligatia de a influenta procesul de ecologizare a propriului oras sau a zonei unde isi petrece vacanta.
  Solutia este la indemana noastra si consta in DEPOZITAREA SELECTIVA A DESEURILOR, in vederea reciclarii/revalorificarii lor.
  Misiunea noastra este aceea de a furniza servicii integrate de mediu pe piata din Braila si nu numai.

Produse si Servicii

  • Salubrizare si colectare

Serviciul public de salubrizare a localitatilor se organizeaza pentru satisfacerea nevoilor populatiei, ale institutiilor publice si ale agentilor economici de pe teritoriul respectivelor unitati administrativ-teritoriale.
Colectarea se efectueaza in functie de tipul de deseuri: periculoase sau nepericuloase, conform Codificarii din legislatia interna, in containere metalice de diferite capacitati si in functie de categoria de deseu.
Aceasta activitate consta in preluarea de la sursa, generator de deseuri – persoana fizica sau juridica a deseurilor menajere si nu numai in vederea tratarii si reciclarii acestora pentru asigurarea unui mediu curat si sanatos.
Serviciul de salubrizare oferit de firma Recorwood se adreseaza orasului Braila si localitatilor care fac parte din judetul Braila.

  • Transport deseuri

Transportul deseurilor periculoase se efectueaza de la generator sau detinator, denumit expeditor, catre operatorul economic care realizeaza operatia de colectare, stocare temporara, tratare, valorificare, eliminare – denumit destinatar, pe baza formularului pentru aprobarea transportului deseurilor periculoase.
Transportul deseurilor se efectueaza cu autovehicule de diferite capacitati (1,5-20 tone) si se executa in containere metalice sau vrac, in functie de categoria de deseuri; pentru cele considerate periculoase transportul se efectueaza cu autovehicule si personal autorizat ADR.

  • Depozitare deseuri

Depozitarea se face in functie de sortimente si categorii de deseuri electrice si electronice, plastice, metalice si nemetalice, si consta in asigurarea in bune conditiuni a capacitatii de stocare pe platforme betonate, impermeabile, protejate de intemperii, in vederea derularii operatiunilor ulterioare de tratare, dezmembrare, reciclare, valorificare.
In vederea asigurarii unei depozitari corecte, este recomandat ca operatiunile de colectare sa fie executate selectiv, ceea ce va conduce implicit la reducerea costurilor de manipulare.

  • Deratizare

Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale.
Deratizarea se executa:
a) pentru operatorii economici, cel putin o data pe semestru si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar;
b) pentru populatie si institutii publice, ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.
Activitatea de dezinsectie se efectueaza in cladiri ale institutiilor publice, case, parcuri, spatii verzi, piete, zone demolate si neconstruite, subsoluri uscate, umede sau inundate, mijloacele de transport in comun, unitatile de invatamant si sanitare, depozitele de deseuri municipale, statiile de sortare/transfer al deseurilor, spatiile special amenajate pentru colectarea deseurilor menajere.