Colectare deseuri Menajere Botosani

Colectare deseuri menajere Botosani

Colectare deseuri Menajere Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri menajere Botosani - Colectare Deseuri Botosani.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Botosani
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Botosani

   Activitatea complexă este structurată pe domeniile salubrizare, administrare piețe și administrare cimitire.

   Colectam deșeuri menajere și asimilabile cu acestea de la populație - asociații de locatari/proprietari, populație case, agenți economici, instituții, deservind în total circa 6.000 de clienți din municipiul Botoșani.

   Asiguram permanent salubrizarea căilor publice ale municipiului Botoșani pe bază de grafice și programe zilnice de lucru, activitatea constând în măturarea manuală și mecanizată cu mașini autospeciale a trotuarelor și carosabilului, evacuarea conținutului coșurilor stradale, curățatul și transportul zăpezii de pe căile pietonale ale municipiului precum și îndepărtarea gheții și combaterea poleiului.

   Toată această activitate desfășurată este atent monitorizată de reprezentanții autorizați ai Primăriei Municipiului Botoșani.

   Colectam și transportăm la solicitarea persoanelor fizice și juridice, pe baza unei comenzi, și alte tipuri de deșeuri cum ar fi: deșeuri provenite din demolări; deșeuri agricole provenite de la unități agricole sau zootehnice; crengi rezultate din tăierea și curățarea copacilor. Ne desfășuram activitatea de transport a deșeurilor municipale cu personal adecvat și mijloace de transport specializate, în condițiile de protejare a mediului și a sănătății publice.

Produse si Servicii

  • colectare;
  • transport;
  • depozitare deșeuri nepericuloase;
  • administrare piețe;
  • administrare cimitire.
  • maturatul stradal