Colectare deseuri Menajere Bacau

SOMA Bacau SRL

Colectare deseuri Menajere Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SOMA Bacau SRL - Colectare Deseuri Bacau.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Menajere Bacau
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Menajere Bacau

   SC Soma SRL Bacau, a fost infiintata in anul 1991 si inregistrata in Registrul Comertului Bacau sub numarul J04/1782/1991. Codul Unic de Inregistrare fiscala este 946778. Sediul social se afla pe str Tolstoi nr 6, Bacau. Capitalul social subscirs varsat este integral privat, in valoare de 12 142 899 mii lei.
   Soma Bacau este una dintre putinele firme din tara care efectueaza lucrari complexe de demolari industriale si dezafectari instalatii pentru obiective de orice tip din industria chimica si petrochimica, miniera, transporturi feroviare si navale, prelucrarea lemnului, etc.
   Prestatiile efectuate de Soma Bacau sunt facute cu personal specializat si utilaje proprii, corespunzatoare, ce ocupa un numar mediu de 300 salariati, coordonati direct de directori de Directii de activitate si sefi de activitate, cuprinsi intr-o organigrama pe doua nivele ierarhice, ceea ce confera o circulatie rapida a informatiilor si deciziilor si o rezolvare si un control eficient.
   SC Soma SRL Bacau este singura firma care efectueaza activitati de salubrizare publica in municipiul Bacau, aceasta activitate armonizandu-se cu cea de dezmembrare si valorificare deseuri. Sectorului de salubritate din firma ii sunt alocate mijloace de colectare si transport specializate, pentru reziduuri menejere si nemenjere si dispune de un numar de cca 350 salariati. Ca operator unic de colectare a deseurilor menajere si nemenajere din Bacau, cu experienta in colectarea selectiva a deseurilor, firma ofera servicii complete de salubrizare, tratare si valorificare deseuri solide.

   Astfel, societatea noastra a investit in achizitionarea de masini, utilaje si scule de ultima generatie, necesare pentru buna desfasurare a activitatilor. Totodata firma 

dezvolta un sistem de organizare si evaluare a prestatiei proprii, bazandu-se pe metode moderne de management in scopul obtinerii unei eficiente maxime, in conditii de eficacitate si cu respectarea legislatiei in domeniu.
   Ca scop principal, firma isi propune dezvoltarea unor relatii excelente cu partenerii si beneficiarii, urmarind in permanenta ridicarea nivelului profesional al salariatilor, prin calificari, specializari si evaluari periodice.

Produse si Servicii

SOCIETATEA SOMA SRL BACAU VA OFERA O GAMA VARIATA DE SERVICII DE SALUBRITATE:

  • Salubrizare, depoluare si activitati similare - recuperarea si valorificarea produselor reciclabile.
  • Recuperarea şi valorificarea deşeurilor metalice şi nemetalice.
  • Colectare, transport si depozitare deseuri din constructii.
  • Inchiriere si descarcare recipienti de colectare de 30 mc si 4 mc, pentru societati comerciale si asociatii de locatari.
  • Distributie gratuita de europubele si eurocontainere (pe baza de buletin).
  • Deszapezire spatii si platforme industriale sau comerciale si transport zapada (pe baza de contract).
  • Prevenirea poleiului pe drumuri si cai de acces.
  • Inchiriere de masini si utilaje specifice domeniului.
  • Dezinfectare, dezinsectie, deratizare (pe baza de contract).

Galerie foto