Colectare deseuri Medicale Tulcea

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Tulcea.


Descriere Colectare deseuri Medicale Tulcea

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!  

In fiecare an, la nivel mondial, se administreaza milioane de preparate injectabile, insa nu toate acele si seringile utilizate sunt eliminate ulterior in mod corespunzator, iar prin microorganismele potential daunatoare pe care le contin, pot infecta pacientii din spitale, personalului sanitar sau publicul larg. Prin urmare, actiunea de colectare deseuri infectioase este extrem de importanta pentru intreaga societate.

Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri medicale in Sulina, Isaccea, Babadag, Macin, Cerna, Izvoarele, Frecatei precum si in restul judetului Tulcea, ajutand unitatile medicale sa inlature riscul de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.

Dispunem de toate conditiile necesare indeplinirii acestor proceduri conform reglementarilor in vigoare si utilizam pentru ambalare saci de culoare galbena, conform codului de culoare stabilit la nivel international, in care colectam materialul biopsic si organe de la sectiile de chirurgie si obstetrica sau de la laboratoare, tampoane, comprese si pansamente imbibate cu lichide biologice sau cu sange, recipiente si echipamente medicale de unica folosinta, precum si alte materiale de laborator. Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Transportul acestor deseuri pana la locul unde vor fi eliminate il executam respectand cu strictete normele de securitate, astfel incat atat personalul cat si populatia beneficiaza de protectie perfecta in timpul operatiilor de colectare deseuri infectioase.

Serviciile noastre se adreseaza potentialilor clienti: spitale, clinici, policlinici, cabinete medicale individuale, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, cabinete veterinare, farmacii umane si veterinare etc.

Galerie foto