Colectare deseuri Medicale Teleorman

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Teleorman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Alexandria.


Descriere Colectare deseuri Medicale Teleorman

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Deseurile medicale trebuie sa aiba un regim special de colectare si apoi de distrugere. Ele se impart in deseuri nepericuloase, care sunt asimilabile celor menajere si in deseuri periculoase, in care sunt incluse deseurile anatomo-patologice (in aceasta categorie intra organele) si deseurile infectioase (ex. seringile si bandajele imbibate cu sange).
  Potrivit normelor europene in vigoare care vizeaza gestionarea deseurilor medicale, institutiile medico-sanitare trebuie sa dispuna de recipiente si spatii speciale pentru colectarea si stocarea temporara a deseurilor medicale inainte de eliminarea finala prin intermediul unor firme autorizate.
  Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.
  Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide.
  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv.
  Colectam deseuri medicale in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle, Furculesti precum si in restul judetului Teleorman.

Servicii

Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.

  • seringi, ace, catetere, perfuzoare cu tubulatura
  • manusi, pansamente, comprese, pungi,
  • membrane de dializa, sonde,
  • recipiente care au continut sange sau alte fluide biologice
  • deseuri farmaceutice

Galerie foto