Colectare deseuri Medicale Suceava

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Suceava.


Descriere Colectare deseuri Medicale Suceava

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Cu o experienta de peste 15 ani, Igiena Serv colecteaza si transporta deseurile periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru toate categoriile de servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.

 Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Igiena Serv este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

 Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Firma noastra ofera astfel de servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare.

Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide.

Produse si Servicii

Colectam deseuri medicale in Falticeni, Radauti, Vatra Dornei, SIret, Frasin, Liteni, Salcea, Vicovu de Sus precum si in restul judetului Suceava.

  • Spitale si policlinici
  • Laboratoare de analize
  • Centre de ingrijire pentru copii sau varstnici
  • Cabinete medicina de familie
  • Cabinete medicale specializate
  • Cabinete stomatologice
  • Farmacii si depozite de medicamente
  • Cabinete si farmacii veterinare
  • Saloane de tatuaj si de infrumusetare
  • Centre de terapie alternativa

Galerie foto