Colectare deseuri Medicale Sibiu

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Sibiu.


Descriere Colectare deseuri Medicale Sibiu

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri medicale in Sibiu si celelalte zone ale judetului Sibiu, ajutand unitatile medicale sa inlature riscul de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.

Firma noastra ofera astfel de servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare.

Deseurile infectioase sunt cele care au fost contaminate cu sange sau alte fluide biologice, precum si cu bacterii, virusuri, toxine sau paraziti. Gama de astfel de deseuri este destul de variata, insa echipele noastre sunt in masura sa le colecteze si sa le elimine, indiferent de natura lor.

Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

Dispunem de toate conditiile necesare indeplinirii acestor proceduri conform reglementarilor in vigoare si utilizam pentru ambalare saci de culoare galbena, conform codului de culoare stabilit la nivel international, in care colectam materialul biopsic si organe de la sectiile de chirurgie si obstetrica sau de la laboratoare, tampoane, comprese si pansamente imbibate cu lichide biologice sau cu sange, recipiente si echipamente medicale de unica folosinta, precum si alte materiale de laborator. Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

Produse si Servicii

Colectam deseuri medicale in Medias, Avrig, Cisnadie, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica precum si in restul judetului Sibiu.

  • Seringi si ace
  • Catetere
  • Recipiente pentru sange sau alte fluide
  • Perfuzoare, sonde
  • Manusi
  • Comprese, pansamente
  • Pungi pentru colectarea urinei
  • Membrane de dializa
  • Materiale de laborator folosite

Galerie foto