Colectare deseuri Medicale Salaj

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Salaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Zalau.


Descriere Colectare deseuri Medicale Salaj

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri medicale in Salaj si celelalte zone ale judetului Salaj, ajutand unitatile medicale sa inlature riscul de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.

Oferim servicii de calitate in domeniul colectarii, transportului, depozitarii, reciclarii si eliminarii deseurilor periculoase si nepericuloase generate din activitatea agentilor economici, unitatilor sanitare, institutiilor, etc. Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii de colectare transport sterilizare si incinerarea deseurilor.

Deseurile medicale trebuie sa aiba un regim special de colectare si apoi de distrugere. Ele se impart in deseuri nepericuloase, care sunt asimilabile celor menajere si in deseuri periculoase, in care sunt incluse deseurile anatomo-patologice (in aceasta categorie intra organele) si deseurile infectioase (ex. seringile si bandajele imbibate cu sange).

 colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv.

Colectam deseuri medicale in Zalau, Simleu Silvaniei, Jibou, Letca, Cizer, Bobota precum si in restul judetului Salaj.

Galerie foto