Colectare deseuri Medicale Prahova

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Ploiesti.


Descriere Colectare deseuri Medicale Prahova

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.

Colectam deseuri de la spitale, policlinici, cabinete medicale individuale pentru neutralizarea deseurilor periculoase medicale. Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii de colectare transport sterilizare si incinerarea deseurilor.

Centru colectare deseuri medicale Prahova

Codurile de culori ale ambalajelor in care se colecteaza deseurile din unitatile sanitare sunt:

  • galben – pentru deseurile periculoase (sunt deseurile rezultate din activitati medicale si care prezinta una sau mai multe din proprietatile periculoase, acestea fiind de mai multe tipuri: infectioase, taietoare-intepatoare, chimice si farmaceutice);
  • negru – pentru deseurile nepericuloase (deseurile a caror compozitie si ale caror proprietati nu prezinta pericol pentru sanatatea umana si pentru mediu), asa cum sunt definite in lege.

  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

Servicii

  Colectam deseuri medicale in Ploiesti, Campina, Sinaia, Urlati, Valenii de Munte precum si in restul judetului Prahova.  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.

  • seringi, ace, catetere, perfuzoare cu tubulatura,
  • manusi, pansamente, comprese, pungi,
  • membrane de dializa, sonde,
  • recipiente care au continut sange sau alte fluide biologice
  • deseuri farmaceutice

Galerie foto