Colectare deseuri Medicale Mures

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Targu Mures.


Descriere Colectare deseuri Medicale Mures

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!   

Igiena Serv a fost infiintata in anul 1999 in Bucuresti, iar pe parcursul anilor s-a extins treptat in toata tara. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.
  Oferim servicii de calitate in domeniul colectarii, transportului, depozitarii, reciclarii si eliminarii deseurilor periculoase si nepericuloase generate din activitatea agentilor economici, unitatilor sanitare, institutiilor, etc. Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii de colectare transport sterilizare si incinerarea deseurilor.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale
  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.
  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

Servicii

  Colectam deseuri medicale in Targu Mures, Sighisoara, Tarnaveni, Reghin, Ludus, Sangeorgiu De Padure, Sarmasu precum si in restul judetului Mures.
  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.

  • Spitale si policlinici
  • Laboratoare de analize
  • Centre de ingrijire pentru copii sau varstnici
  • Cabinete medicina de familie
  • Cabinete medicale specializate
  • Cabinete stomatologice
  • Farmacii si depozite de medicamente
  • Cabinete si farmacii veterinare
  • Saloane de tatuaj si de infrumusetare
  • Centre de terapie alternativa

Galerie foto