Colectare deseuri Medicale Mehedinti

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Mehedinti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Drobeta Turnu Severin.


Descriere Colectare deseuri Medicale Mehedinti

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv va ofera siguranta maxima avand controlul deplin asupra infectiei pe parcursul proceselui de colectare a deseurilor medicale. Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.

  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

 Igiena Serv realizeaza colectarea direct de la sediul dvs., punandu-va la dispozitie si recipienti speciali pentru deseuri medicale cu potential biologic de contaminare sau taietoare - intepatoare. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Transportul acestor deseuri pana la locul unde vor fi eliminate il executam respectand cu strictete normele de securitate, astfel incat atat personalul cat si populatia beneficiaza de protectie perfecta in timpul operatiilor de colectare deseuri infectioase.

Colectam deseuri medicale in Drobeta, Strehaia, Orsova, Baia de Arama, Ciresu, Dumbrava, Corlatel, Oprisor, Patulele precum si in restul judetului Mehedinti.
Serviciile noastre se adreseaza potentialilor clienti: spitale, clinici, policlinici, cabinete medicale individuale, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, cabinete veterinare, farmacii umane si veterinare etc.

Galerie foto