Colectare deseuri Medicale Maramures

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Maramures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Baia Mare.


Descriere Colectare deseuri Medicale Maramures

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv realizeaza colectarea direct de la sediul dvs., punandu-va la dispozitie si recipienti speciali pentru deseuri medicale cu potential biologic de contaminare sau taietoare - intepatoare. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Transportul acestor deseuri pana la locul unde vor fi eliminate il executam respectand cu strictete normele de securitate, astfel incat atat personalul cat si populatia beneficiaza de protectie perfecta in timpul operatiilor de colectare deseuri infectioase.

  Igiena Serv va ofera siguranta maxima avand controlul deplin asupra infectiei pe parcursul proceselui de colectare a deseurilor medicale. Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

Colectam deseuri medicale in Baia Mare, Cavnic, Sighetu Marmatiei, Dragomiresti precum si in restul judetului Maramures.

Oferim contracte de colaborare si transport a deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite provenite din activitatea cabinetelor stomatologice din Romania, asiguram intreg procesul de eliminare finala a acestora conform legislatiei in vigoare, asiguram aceste servicii la preturi negociabile.

Oferim tuturor spitalelor si farmaciilor de pe teritoriul Romaniei posibilitatea de transport, colectare si incinerare a materialelor rezultate din activitatea zilnica, colectam deseurile de laborator, medicamente expirate, deseuri din loturi de productie, ambalaje contaminate, ace, seringi si multe altele.

Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii, colectam toate tipurile de deseuri veterinare.

Produse si Servicii

Colectarea, manipularea, transportul, eliminarea totala a deseurilor infectioaseColectare deseuri medicale Maramures

  • Seringi si ace
  • Catetere
  • Recipiente pentru sange sau alte fluide
  • Perfuzoare, sonde
  • Manusi
  • Comprese, pansamente
  • Pungi pentru colectarea urinei
  • Membrane de dializa
  • Materiale de laborator folosite

Galerie foto