Colectare deseuri Medicale Ilfov

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Voluntari.


Descriere Colectare deseuri Medicale Ilfov

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv lucreaza cu ajutorul unei echipe de peste 200 angajati bine pregatiti in domeniul de activitate al curateniei si serviciilor conexe, a caror specializare este sustinuta de programe de formare teoretica si practica pentru a oferi clientilor servicii de inalta calitate.
  La nivel mondial se administreaza milioane de preparate injectabile, insa nu toate acele si seringile utilizate sunt eliminate ulterior in mod corespunzator, iar prin microorganismele potential daunatoare pe care le contin, pot infecta pacientii din spitale, personalului sanitar sau publicul larg. Prin urmare, actiunea de colectare deseuri infectioase este extrem de importanta pentru intreaga societate.
  Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti
  Oferim contracte de colaborare pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitati, indiferent in ce oras din Romania se afla locatia dumneavoastra pentru colectarea, transportul, si incinerarea deseurilor medicale. Preturi avantajoase, indiferent de natura deseurilor pe care doriti sa le eliminati din mediul care va inconjoara.
  Colectam deseuri medicale, deseuri farmaceutice, deseuri spitalicesti, deseuri veterinare in Voluntari, Otopeni, Petris, Buftea, Cernica, Balaceanca precum si in restul judetului Ilfov.
  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

Servicii

  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.
  Preluam de la unitatile sanitare urmatoarele deseuri, pe care le eliminam ulterior:

  • Seringi si ace
  • Catetere
  • Recipiente pentru sange sau alte fluide
  • Perfuzoare, sonde
  • Manusi
  • Comprese, pansamente
  • Pungi pentru colectarea urinei
  • Membrane de dializa
  • Materiale de laborator folosite

Galerie foto