Colectare deseuri Medicale Iasi

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Iasi.


Descriere Colectare deseuri Medicale Iasi

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!  

Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri medicale in Iasi si celelalte zone ale judetului Iasi, ajutand unitatile medicale sa inlature riscul de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.

Igiena Serv realizeaza colectarea direct de la sediul dvs., punandu-va la dispozitie si recipienti speciali pentru deseuri medicale cu potential biologic de contaminare sau taietoare - intepatoare. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Transportul acestor deseuri pana la locul unde vor fi eliminate il executam respectand cu strictete normele de securitate, astfel incat atat personalul cat si populatia beneficiaza de protectie perfecta in timpul operatiilor de colectare deseuri infectioase.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

Este necesar ca deseurile medicale sa fie tratate foarte atent, pentru ca cel mai mic contact al acestora cu un deseu medical periculos sau cu o persoana cu o boala contagioasa o transforma in deseu periculos.

Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

Produse si Servicii

  • Colectam deseuri medicale in Iasi, Pascani, Targu Frumos, Harlau precum si in restul judetului Iasi. Colectam deseuri din cadrul cabinetelor de stomatologie: Amalgam, (Fixatori, Recipienti, Revelatori).
  • Oferim Spitalelor si Farmaciilor din Iasi posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.
  • Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.
  • Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.
  • In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.

Galerie foto