Colectare deseuri Medicale Ialomita

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Ialomita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Slobozia.


Descriere Colectare deseuri Medicale Ialomita

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!  

Igiena Serv asigura cele mai sigure servicii de colectare deseuri medicale in Ialomita si celelalte zone ale judetului Ialomita, ajutand unitatile medicale sa inlature riscul de contaminare. Firma este certificata pentru aceasta activitate, avand un sistem de management al activitatii conform cu cerintele de securitate si calitate.

Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

Igiena Serv realizeaza colectarea direct de la sediul dvs., punandu-va la dispozitie si recipienti speciali pentru deseuri medicale cu potential biologic de contaminare sau taietoare - intepatoare. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Transportul acestor deseuri pana la locul unde vor fi eliminate il executam respectand cu strictete normele de securitate, astfel incat atat personalul cat si populatia beneficiaza de protectie perfecta in timpul operatiilor de colectare deseuri infectioase.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

Este necesar ca deseurile medicale sa fie tratate foarte atent, pentru ca cel mai mic contact al acestora cu un deseu medical periculos sau cu o persoana cu o boala contagioasa o transforma in deseu periculos.

Printre aceste tipuri de deseuri nepericuloase se numara ambalaje, flacoane, resturi de hartie, resturi alimentare, recipienti din plastic sau sticla, toate care nu au intrat in niciun fel in contact cu sange sau alte fluide biologice ale pacientilor, cu pacientii contagiosi sau cu deseurile medicale periculoase.

Produse si Servicii

Colectam deseuri medicale in Slobozia, Fetesti, Tandarei, Urziceni, Cazanesti, Amara, Grivita, Sinesti, Scanteia precum si in restul judetului Ialomita.
Serviciile noastre se adreseaza potentialilor clienti: spitale, clinici, policlinici, cabinete medicale individuale, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, cabinete veterinare, farmacii umane si veterinare etc.

Galerie foto