Colectare deseuri Medicale Hunedoara

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Hunedoara.


Descriere Colectare deseuri Medicale Hunedoara

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv este o companie cu personal calificat in domeniul calitatii mediului, avand ca scop colectarea selectiva a deseurilor generate ata de personele juridice cat si de persoanele fizice, precum si capacitatea de a oferi consultanta pe probleme de mediu firmelor aflate in incapacitatea de a obtine anumite informatii privind acest capitol atat de important pentru viata noastra si copiilor nostril si anume mediul inconjurator.

  Vasta noastra experienta in acest domeniu ne permite sa va oferim un serviciu personalizat. Datorita flexibilitatii si adaptabilitatii noastre suntem in masura sa oferim clientilor nostri serviciile adecvate pentru nevoile acestora. Ne concentram pe dezvoltarea si livrarea de solutii personalizate, flexibile care sa fie conforme si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri, la nivelul intregii game de servicii.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

  Dispunem de toate conditiile necesare indeplinirii acestor proceduri conform reglementarilor in vigoare si utilizam pentru ambalare saci de culoare galbena, conform codului de culoare stabilit la nivel international, in care colectam materialul biopsic si organe de la sectiile de chirurgie si obstetrica sau de la laboratoare, tampoane, comprese si pansamente imbibate cu lichide biologice sau cu sange, recipiente si echipamente medicale de unica folosinta, precum si alte materiale de laborator. Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

  Serviciile noastre se adreseaza potentialilor clienti: spitale, clinici, policlinici, cabinete medicale individuale, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare, cabinete veterinare, farmacii umane si veterinare etc.

  Colectam deseuri medicale in Deva, Petrosani, Orastie, Lupeni, Brad, Petrila, Uricani, Calan precum si in restul judetului Hunedoara.

Galerie foto