Colectare deseuri Medicale Harghita

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Harghita.


Descriere Colectare deseuri Medicale Harghita

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

IGIENA Serv este o societate comerciala care a fost infiintata de o echipa de profesionisti in vederea asigurarii celor mai ridicate standarde de servicii pentru colectare, transport si eliminare deseuri medicale periculoase. Vasta noastra experienta in acest domeniu ne permite sa va oferim un serviciu personalizat. Datorita flexibilitatii si adaptabilitatii noastre suntem in masura sa oferim clientilor nostri serviciile adecvate pentru nevoile acestora. Igiena Serv este autorizata pentru a colecta si transporta deseuri periculoase si infectioase de catre A.N.M. (Agentia Nationala de Mediu).

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

Oferim Spitalelor si Farmaciilor din Harghita posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.

Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.

Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.

In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.

Produse si Servicii

Colectam deseuri medicale in Harghita, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita precum si in restul judetului Harghita.

  • Colectarea deseurilor periculoase cum sunt cele medicale, medicale veterinare si medicamente
  • Transportul deseurilor periculoase cum sunt cele medicale, medicale veterinare si medicamente
  • Eliminarea deseurilor periculoase cum sunt cele medicale, medicale veterinare si medicamente
  • Consultanta, instruirea, pregatirea si asistenta personalului in ceea ce priveste manipularea, colectarea, ambalarea, etichetarea deseurilor medicale periculoase, veterinare si medicamente

Galerie foto